Pazartesi, Eylül 17, 2018

Soğuksu'ya cezayı Başakşehir kesti

Beyoğlu Stadı'ndan Seyrantepe'ye geçiş yollarını düşünürken, bir de baktım ne göreyim Havar Allah'ım gözlerime inanmadım... pardon bu şarkı sözüydü... Sekbanlarspor'un atom karıncası, Karabükspor altyapısından yetişme, En az 2.Lig oynaması gerekirken amatörde kalan kardeşim "Arabayla bırakırım abi ne demek" demez mi? Dedi ve bıraktı.. Bu arada bu topçu kardeşimi tanıyanlar araba için bunları yazmadığımı bilir,neredeyse konuştuğum tüm hocaları aynı görüşteler.... Seyrantepe Stadı'na vardığımda 10 dakika gecikmeli başlayan maç sayesinde birşey kaçırmamıştım. Buyurun Başakşehir üç puana nasıl uzandı.


Soğuksuspor geçen sezondan kalma cezaları nedeni ile Seyrantepe Stadı'nda oynadı. Çok da bir şey farketmemiş tribünleri yine doldurmuşlardı. Tabi ki; kendi sahasındaki kadar etkili olamadılar o da bir gerçek. Karşılaşmanın genelinde iyi mücadele eden Beykoz temsilcisi hücum hattında istediklerini yapamadı. Yediği gole kadar oyunu sahasında kabullenen Soğuksu kanatlardan Ergün ve Aslan Mücahit ile pozisyon aradı. Erdinç'i istediği toplarla buluşturamayan Beykoz temsilcisi yediği penaltı golü ile sahadan mağlup ayrıldı. Oyunun genelinde iyi futbol oynayan genç defans oyuncusu Şafak talihsiz bir penaltıya sebep oldu. Havadan gelen topu kafa ile uzaklaştıramayan oyuncunun top kolunda kalınca mücadelenin hakemi penaltı noktasını gösterdi. Futbolda var böyle şeyler genç kardeşim. Sıkma canını, çalışmaya devam.Siyahi oyuncular Stephen ve Nathantel oyuna hareketlilik katsa da final pozisyonlarında istenileni veremedi ve Beykoz temsilcisi sahadan puansız ayrıldı. 


 


Başakşehirspor geçtiğimiz hafta penaltıyı kaçırıp kalesinde gol görerek mağlup olmuşlardı. Bu maçta da yine topun başına Semih Erdem geçti ve Başakşehir'i üç puanla tanıştırdı.İleri uçta Cüneyt'i bırakan Başakşehir golcü oyuncuya topu taşımakta zorlansa da kanat oyuncusu Sercan ve orta alanda Semih-Murat ikilisi ile topa sahip oldular. Orta alanda Murat Osmanoğlu'na ayrı parantez açalım. Sahanın en iyisiydi. Aldı, verdi, oynadı, oynattı.  Öne geçtikten sonra skoru korumaya giden konuk ekip kontradan farkı açabilecek pozisyonları da buldu ancak çerçeveyi bulamadılar. Defansif anlamda da hata yapmayan Başakşehir haftayı üç puanla kapatarak kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlarını mutlu ettiler.


MUHABİR:ERDEM SAĞOLAN

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.