Pazar, Eylül 30, 2018

Sefaköyspor sezona çok iddialı giriyor

İstanbul 1.Amatör Lig'de mücadele eden Sefaköyspor 2018/2019 futbol sezonunu Sefaköy Kartal Tesisleri'nde düzenlenen törenle açtı.


Sefaköyspor kulüp Başkanı Fikret Teneoğlu "2018/2019 futbol sezonunu için iki aydır hazırlık çalışmalarımızı kendi tesislerimizde sürdürüyoruz. Güçlü bir takım kurduk. Genç arkadaşlardan kurulu şampiyonluğa oynayacak bir takımımız var. İnşallah başarılı oluruz" dedi.


Teneoğlu şöyle devam etti: "Yeni sezonda kaliteli oyunlarıyla kendilerini kanıtlamış geçen seneki oyuncularımızdan Uğur, Gürkan, Batuhan, Taner, Eyüp, Emre Şahin, Taylan, Berkan ile devam ediyoruz. Altyapıdan, Batuhan, Okan, Samet, Sezer A takıma çıkarıldı. Dış Transferde Söğütlüçeşmespor'dan Kaya, Bülent, İncirlipor’dan Hasan, Doğukan, Mustafa Ali, İstanbul Demirspor'dan Erencan, Şenlikköyspor’dan Ferdi, İzmir Menemenspor’dan Erdoğan, Kosova Güçspor'dan Ömer ve Karsspor'dan Mücahit'i renklerimize bağladık. Başarılı bir sezon geçirmeyi hedefliyoruz. Sefaköy halkına tekrar Süper lig kapısını da aralamak istiyoruz.”


Sezon açılışının ardından Sefaköyspor, kardeş kulübü olan Sefaköy Kartalspor ile açılış maçı yaptı. Karşılaşma karşılıklı atılan gollerle 3-3 sona erdi.


Haber: Yılmaz Aktepe

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.