Cumartesi, Eylül 29, 2018

Alemdar'ın hocaları göreve hazır

2018-2019 sezonunda 2. Amatör Küme'de mücadele edecek Alemdar Spor Kulübü'nde yönetim, A takım teknik direktörü Cihan Şentürk ile altyapı antrenörleri Ersin Dursun ve Özkan Serdar Koç ile yeniden anlaşmaya vardı.

Alemdarspor yönetiminde Murat Demir ve Hüseyin Şirin hocalarına güvendiklerini, A takımda Cihan Şentürk'le 1. Amatöre yükselmeyi hedeflerken, altyapıda da Ersin Dursun ile U/19-1. Liginde başarılı olacaklarına inandıklarını belirttiler. Ayrıca, Demir ve Şirin; Özkan Serdar Koç yönetimindeki U15 takımınınilk iki haftayı 6 puanla kapatarak güzel skorla başladıkları ligi, puanlarla süsleyip sezon sonunda şampiyon olacaklarına inandıklarını ifade etti.


 


Yönetim Kurulu'ndan yapılan açıklamada ise "Önceliğimiz çocukları ve gençleri kötü alışkanlıklar ve kötü ortamlardan uzak tutmak. Futbol, şampiyonluk ve başarılar çalıştıkça elde edilecek şeylerdir. Biz de bunu yapıp başarıya ulaşacağımıza inanıyoruz" denildi.


 


Haber: Melih Öztürk

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...