Cuma, Eylül 22, 2017

Murat Büyüköner Tuzlaspor'da

Geçtiğimiz sezonu Profesyonel lig ekiplerinden Maltepespor'da  ile tamamlayan deneyimli Teknik Adam Murat Büyüköner, 2.Lig ekiplerinden Tuzlaspor ile anlaşma sağladı. Altyapıda görev yapacak olan Murat Büyüköner'in imza töreninde ise Kulüp Müdürü Selahattin Çevik ve Altyapı Koordinatörü Serkan Baziya hazır bulunurken, Murat Büyüköner'e başarı dileklerini ilettiler.


 


Profesyonel futbolculuk kariyerinde T.H.Y. Küçükçekmece, Gaziosmanpaşa, Eyüp, Beylerbeyi ve Düzce takımlarında forma giyen Murat Büyüköner, daha sonra ise amatörde üst sıraları hedefleyen takımların formasını giyerek, ardında da bir çok şampiyonluk bırakarak futbola nokta koydu.


 


Futbolu bıraktıktan sonra ise Kemerburgaz, Ortaköy, Kartal Yunus, Pendikgücü, Kaynarca, 1923 Esenkent, Pendikkavakpınar ve Maltepespor takımlarını çalıştıran usta Teknik Adam, çalıştırdığı takımlarda şampiyonluklar elde ederek takımları ile bir üst lige çıkma sevincini sıkça yaşamıştı.


 


HABER:MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

Piyalepaşa'dan evinde kritik galibiyet

İstanbul 2.Amatör Lig 9.Grup'ta üst sıraları ilgilendiren mücadelede Beyoğlu temsilcisi Piyalepaşaspor, Güngören temsilcisi Şehzadebaşıs...