Pazar, Eylül 18, 2016

Yeşilpınarspor 'Çeşme'yi kuruttu


İstanbul Süper Amatör ligi 3.grup ekiplerinden Yeşilpınarspor ve
Kuruçeşmespor Yıldıztabya Stadı'nda karşı karşıya geldiler.
İlk devrede ortada geçen maçta kırılma anı 14.dakikada kaleci Rauf'un zamanlamasını ayarlayamadığı top üstünden aşırıldı,top altıpasın önünden sekti ve direğin üstünden auta gitti.İlk yarının bitimine bir dakika kala oyunda hakeme bir pozisyon nedeniyle yoğun tepkiler geldi.Tepkileri sonucu Kuruçeşmespor kalecisi sarı kartı gören oyuncu oldu.
İkinci devrede maçta tempo yükseldi ve iki ekipte sonuca gitmek için ellerinden geleni ortaya koydular.Tecrübeli bir kadroya sahip olan Kuruçeşmespor rakibin hızlı oyununu tecrübesi ile geri püskürtmeyi başardı.Maçın 50.dakikasında ev sahibi ekip Emrah'ın duran topu arkaya kesmesi sonucu gol oldu ve yeşil beyazlı ekip maçta 1-0 öne geçti.Golden sonra hakeme yoğun tepkiler vardı.Tepkiyi abartan ve sarı kartı olan kırmızı lacivertli ekibin kalecisi kırmızı kartla oyun dışı kaldı ve mücadeleye 10 kişi devam etti.Rakibinin eksik olmasının avantajını kullanan yeşil beyazlı ekip ataklarını sıklaştırdı ama konuk ekip kontra-atak çıkarak beraberlik golünü aradı.Maçın uzatma anlarında yayın üzerinden Yeşilpınarspor duran top kazandı.Topun başına geçen kaptan Ahmet kalecinin kapattığı köşeye düzgün bir vuruşla skoru 2-0 yaptı ve üç puanı getirdi.
Maç sonunda iki takımın oyuncuları birbirini tebrik ederek sahadan dostça ayrıldılar.
YEREL FUTBOL SİTESİ

Hiç yorum yok:

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.