Pazar, Eylül 18, 2016

Yeşilköy fırtınası devam ediyor


Süper Amatör Lig 10.Grup mücadelesinde grubun iddialı takımlarından Yeşilköyspor evinde Yeniköyspor'u ağırladı.

Karşılaşmanın ilk bölümleri geçildikten sonra ev sahibi ekip Yeşilköyspor karşılaşmaya ağırlığını koyarken beklenen gol 30.dakikada geldi.

Daha önce oynadığı takımlar ile 4 kez Bölgesel Amatör Lige çıkma başarısını yakalayan Fatih Tolga Öztürk, Muhammet Çetin'in kullandığı korner atışına mükemmel yükselerek kafayı vurdu ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Bu golden 5 dakika sonra Yılmaz Gözütok çaprazdan yaptığı klas vuruşla Yeşilköyspor adına 2.golü kaydetti ve mücadelenin ilk yarısı 2-0 sona erdi.

Mücadelenin ikinci yarısına da hızlı başlayan Yeşilköyspor'da bu sefer sahneye geçen haftanın yıldızı olan, gol yollarının etkili ismi Murat Dilek çıktı. Baran Zirek'in ara pasında topla buluşan Murat Dilek 55. dakikada skoru 3-0 yaptı.

Muhammet Çetin Messi'ye özendi
Karşılaşmanın 74.dakikasında Yeşilköyspor'un Bağcılarspor'dan transferi ve bir bakıma günün asistçisi, Muhammet Çetin klas hareketlerle rakiplerini bir bir çalımlayarak ceza sahasına girdi. Yeniköy defansının müdahalesi ile Muhammet Çetin yerde kalırken, mücadelenin hakemi de beyaz noktayı gösterdi. Topun başına geçen tecrübeli oyuncu Murat Dilek, takımını 4-0 öne geçirdi.

Karşılaşmanın 84.dakikasına girildiğinde Erdi'nin pası ile topla buluşan Ozan Özdemir kaleci ile karşı karşıya kaldı. Ozan klas bir vuruşla topu filelere göndererek hem takımını 5-0 öne geçirdi, hem de maçta son sözü söyleyen isim oldu.

Yeşilköyspor iki haftada attığı 10 golün yanı sıra, kalesini de gole kapatarak grupta iddialı takımlar arasında olduğunu hissettirirken, Murat Dilek, Muhammet Çetin, Fatih Tolga Öztürk, performansları ile göz doldururken, Mert Çınar'da kalesinde güven verdi.

HABER:MELİH ÖZTÜRK








Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...