Pazar, Eylül 04, 2016

Özgençlik - Sultanmurat maçı 1-1 berabere bitti

Yılmaz AKTEPE/  Küçükçekmece İlçesinin iki güzide kulüplerinden Gültepe Özgençlikspor ve Sultanmuratspor arasında geçen hazırlık maçı 23.Dakikada Gültepe Özgençlikspor'un gollü Tolga Tüzer atarken 37.Dakikada Gürkan Sultanmuratspor'un penaltı gollü ile skoru eşitleyerek karşılaşma karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.
Gültepe Özgençlikspor ve Sultanmuratspor arasındaki hazırlık maçı karşılaşması Yeşilova Kemal Aktaş Stadında  yapıldı. Gültepe Özgençlikspor ve Sultanmuratspor Başkan ve yöneticilerin ve çok sayıda Sporsever hazırlık maçını izlediler.
Sultanmuratspor Teknik Direktörü Ahmet Öztürk,2016-17 Futbol sezonu çalışmalarımıza Üç haftadır başlamış bulunmaktayız geçen yıldan 3 futbolcumuz hariç tüm oyuncularımız yeni futbol sezonunda da bizimle bunun yanında 4,5 tane yeni futbolcu kardeşimiz aramıza katıldı.Hafta içi iki idman ve hafta sonları hazırlık maçları yaparak hazırlıklarımızı devam ettiriyoruz.
Bu günde kardeş kulübümüzü olan Gültepe Özgençlikspor ile bir hazırlık maçı yaptık.Yine Süper Amatör ligde mücadele verecek olan  bir kardeş kulübümüz Yeşilova Esnafspor takımı ile bir gün önce hazırlık maçı yaptığımız için oynamayan oyunculaırımıza bugün şans verdim çalışmalarımızı lig başlayana kadar sürdürüp en iyi şekilde hazır olmak istiyoruz dedi.
Gültepe Özgençlikspor Teknik Direktörü Emin Sevim,Bizde Sultanmuratspor gibi üç hafta oluyor çalışamlara başlayalı geçen yılki şampiyon kadromuzu koruduk bunun yanında 4 takviye yaptık.
Nevşehirde Prof kalecilik yapmış Mehmet Coşkun,Denizköşkler kalecisi Çengiz yine daha önce bizde forma giyen geçen sezon Hasköysporda forma giymiş olan Tolga Tüzer ile anlaştık.Bilal,Murat,Fatih,Oğzuhan,İshak,Eray,Anıl can,Ahmet ile yeniden görüşerek önümüzdeki sezon yine bizlerle Gültepe Özgençlikspor başarısı için forma giyecek olan futbolcu kardeşlerimiz,grubumuzda bir birinden güçlü ve kaliteli takılar var bizde en az rakiplerimiz kadar güçlü ve kaliteli oyunculardan kurulu bir takımız hedef Süper Amatör lige çıkmaktır.Yönetim camiaya ve taraftar olarak kenetlenmiş durumdayız dedi.






















Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...