Çarşamba, Eylül 21, 2016

Ozan Şala yeni takımında


Teknik Direktörlük görevine Nejat Öntaş'ı getirdikten sonra kadrosuna takviye yapmaya başlayan Yeşilova Esnafspor transfer çalışmalarına da hız verdi.

Son olarak Küçükayasofya forması ile ter döken başarılı orta saha oyuncusu Ozan Şala ile anlaşan ekipte, önümüzdeki günlerde de transferin devam edebileceği öğrenildi.

Yüksek top tekniği ve arkadaşlarına hazırladığı gol pozisyonları ile öne çıkan Ozan Şala, futbola Altınovaspor ile başladı ve 5 sezon bu ekipte forma giydi. Daha sonra sırasıyla M.Kemlapaşa, Osmaniye İstiklal, Zeytinburnu Hürriyet, Zeytinburnu Yıldız, Zaferspor ve Küçükayasofya formalarını terletti.

Sitemize açıklamalarda bulunan başarılı orta saha oyuncusu Ozan Şala,"Nejat Öntaş hocam göreve geldikten sonra, yönetimin de onayı ile bana transfer teklifinde bulundu. Bende kendisinin olduğu yerde seve seve olacağımı söyleyerek bu teklifi kabul ettim. Bana formayı layık gören, Teknik Direktörümüze ve Yönetime teşekkür ederim. Bu hafta oynayacağımız Altıntepsi maçı ile çıkışa geçmek için elimizden geleni yapacağız" dedi.

HABER:MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...