Pazar, Eylül 04, 2016

Osmaniye İstiklal ilk mağlubiyetini aldı

İstanbul Süper Amatör Lig temsilcisi Osmaniye İstiklalspor, Bakırköy Belediye Stadı'nda konuk ettiği Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Çengelköyspor A.Ş.'ye 2-1 mağlup oldu ve hazırlık maçlarındaki ilk mağlubiyetini aldı.

Esameler gelmedi maç geç başladı 

Saat 10:30'da başlaması gereken mücadele iki ekibin de esameleri getirmemesi nedeni ile geç başladı. Karşılaşmanın hakemi Emre Arkçı esameler olmadan mücadeleyi başlatmak istemezken, her iki ekip teknik heyeti boş bir kağıda forma numaraları ile ad-soyadları yazarak çözüm üretince karşılaşma 15 dakika geç başladı.

Mücadeleye hızlı başlayan konuk ekip Uğurcan'ın golü ile 1-0 öne geçti. Oyunda dengeyi kurmaya çalışan ev sahibi ekip topa sahip olsa da rakip defansı zorlayacak pozisyon üretemedi. Ani gelişen Çengelköyspor atağında Eren'in uzak direğe sert vuruşu farkı ikiye çıkarttı 0-2. İlk yarı konuk ekibin üstünlüğü ile sona erdi. Oldukça sert geçen mücadelede futbolcular arasında kısa süreli tartışmalar yaşansa da mücadelenin hakemi ortamı sakinleştirdi.

İkinci yarıda her iki ekipte oyuncu değişikliklerine gitti. Ev sahibi ekipte ikinci yarıda oyuna dahil olan Aykut ve Eray'ın yönlendirdiği ataklarda Hüseyin pasında Faik farkı bire indirdi 1-2. Güçlü rakibi karşısında ikinci yarıda dengeyi kuran Bakırköy temsilcisi beraberlik sayısına Aykut'la yaklaştı. Ancak genç oyuncunun sert şutu üst direkten oyun alanına döndü. Karşılaşma konuk ekibin 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.

Bu sezon oynadığı hazırlık maçlarında mağlubiyet yüzü görmeyen Mehmet Kaplan'ın takımı zorlu rakibi karşısında pozisyon üretemedi. Rakibine oranla daha diri olan konuk ekip özellikle ilk yarıda üstün olan taraftı. Haftaya başlayacak lig öncesi eksiklerini gören Bakırköy temsilcisi İstanbul Beylikdüzü maçını beklemeye başladı.

Karşılaşma ile ilgili daha fazla fotoğraf için TIKLAYINIZ.

HABER-FOTOĞRAF : ERDEM SAĞOLAN





Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...