Çarşamba, Eylül 21, 2016

Örnekköyspor'dan muhteşem açılış


Beykoz’un Amatör Futbol Kulüpleri içerisinde farkındalıklarını isimlerinden aldıkları feyz ve spor duruşu ile tüm Beykoz’a ve Amatör Spor Kulüpleri Camiasına yansıtan Örnekköyspor Kulübü geleneksel Dayanışma Gecesini başlayan sezon öncesinde Ortaçeşme Çiftlik 91 Restaurant’ta yaptı.

Siyaset, Sivil Toplum, Spor ve Muhtarlardan oluşan birçok davetli ve kulübün gönül verenleri altyapısı mükemmel hazırlanan geceye katılırken, gözler Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı’yı ve Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’i aradı. Belediye temsilcisinin bile katılmadığı gecede konuklar geceye katılmakla dayanışmanın en güzelini gösterdiler.

Kuran-ı Kerim Tilaveti ve dua ile başlayan gecede, kulüp yönetiminin önceden hazırladığı görselleri ve gecenin akışını sunan sunucu hareketliliği sağladı.


Örnekköyspor Kulübü Başkanı İsmail Türkoğlu Kulüplerinin dayanışma gecesine kadarki çalışma dönemlerini ve 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı, kulüp olarak üstlendikleri tavırlarına kadar olan süreci özetleyen, heyecanlı konuşmasını yaparken, taraftarlarına ve geceye katılan konukları ile sporcularına ve yönetici arkadaşlarına teşekkür etmeyi unutmadı.


Kulüp Başkanının konuşmasından sonra anons sırasına göre Beykoz Amatör Spor Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir, CHP Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan, Çiftlik 91 Yetkilisi, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Bülent Küçük ve MHP Beykoz İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman konuklara hitap ederek, Örnekköyspor’a yeni sezonda başarılar dilediler.


Kaynak: www.dogushaber.com

Hiç yorum yok:

İshaklıspor'dan 3. Lig yolunda dev adım

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta lider İshaklıspor zorlu Beylerbeyi 1911 FK deplasmanında geriye düşmesine karşın 2-1 galip gedi. Beykoz e...