Salı, Eylül 20, 2016

Mahmutbeyspor taraftarını üzdü



Süper Amatör 2.Gurupta yer alan Mahmutbeyspor, Bağcılar Belediyesi Mahmutbey Stadyumunda taraftarı önünde ilk süper amatör karşılaşmasını Sultanbeylispor’a karşı oynadı. Karşılaşmadan konuk ekip Sultanbeylispor 3-1 galip ayrıldı.

Ev sahibi takım Mahmutbeyspor teknik direktör Süleyman Paşalı idaresinde kalede Yusuf, Onur, Berkant, Mert, Mehmet Aras, Tolga, Mehmet Beyazıt, Ferhat, Erdal, Ertürk, Enes on biri ile sahaya çıktı.

Konuk ekip Sultanbeylispor ise kalede Sedat, Yusuf, Mustafa, Fatih, Aytekin, İsmail, Fatih Aydın, Serkan, Faik, Onur, Mehmet on biri ile sahaya çıktı.
Oyuna iyi başlayan Mahmutbeyspor sol kanattan gelişen atakta ceza sahasına inen orta ile Mehmet Beyazıt topla buluştu kalecinin üzerinden topu ağlara yolladı. Mahmutbeyspor 1-0 öne geçti.

Oyunda dengeyi kuran ve ağırlığını hissettirmeye başlayan Sultanbeylispor ceza sahası içerisinde etkili olmaya başladı. Ceza sahası içerisinde yerde kalan Sultanbeylispor'lu futbolcuyu gören hakem tereddütsüz penaltı noktasını gösterirken Mahmutbey kenar yönetimi karara itiraz etse de sonuç değişmedi. Penaltı da topun başına Onur geçti ve topu ağlara yolladı. Karşılaşma da 1-1 eşitlik sağlandı.

Orta sahada dişe diş bir mücadele sergilenmeye başladı. Sultanbeyli karşılaşma da ağırlığını hissettirdiği dakikalarda maçta ki dengeyi değiştiren golü Mehmet attı. Deplasmanda Sultanbeylispor 2-1 öne geçti. 

Karşılaşma da üstün oynayan Sultanbeylipsor Serkan ile üçüncü golü buldu. Karşılaşma 3-1 oldu. Mahmutbeyspor da skoru değiştirmek için çaba harcamasına rağmen kötü futbol taraftarları üzdü. Karşılaşma Sultanbeylisporun 3-1 üstünlüğü ile bitti. 

Mahmutbeyspor haftaya deplasmanda Bakırköyspor ile oynarken Sultanbeylispor ise kendi sahasında Ortaçeşmespor'u konuk edecek. 

guneslihaber.com





1 yorum:

Unknown dedi ki...

HABERİ YAZAN SAYIN YETKİLİ

Hakem tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi diye yazıyorsunuz .Galiba maçı seyretmediniz.
Önce serbest atışı verdi daha sonra penaltıyı verdi. İtirazlar kaç dakika sürdü. İsterseniz maçın canlı gösterimini verebiliriz. Skoru buna bağlamıyoruz ancak maçın hakemide bizim takımımızdan da daha kötüydü. En azından maça etki eden ,yukarıdaki gibi kararları daha dikkatli yazmanızı rica ediyoruz. Sultanbeyli Sporuda tebrik ediyoruz.

VURAL SARP
MAHMUTBEY SPOR KULÜBÜ BAŞKANI

Pendik Güllübağlar 'yedi' bitirdi

İstanbul 2. Amatör Lig 19. Grup'ta Pendik Güllübağlarspor sahasında Ümraniye Hekimbaşıspor'u 7-1 yenerek lider İyi Gençlikspor'u...