Pazartesi, Eylül 19, 2016

Kestanelikspor'dan Farklı Tarife 4-1

İstanbul süper amatör ekiplerinden Çatalca temsilcisi Kestanelikspor,İzzettin stadında misafir ettiği Gazi Mahallesi'ni 4-1 mağlup ederek evine eli boş gönderdi.

Maçın ilk 15 dakikasında her iki takımda birbirini tartarak, kontrollü bir oyun sergiledi.

16.dakikada Kestanelikspor sağ kanattan Akın Beyaz'ın ortasında,Kerem Akgül ceza alanı içinde yerde kalınca,karşılaşmanın hakemi kırmızı kartına başvurup,penaltı noktasına yöneldi.Kestanelik
Spor adına topun başına geçen Oğuz ev sahibini 1-0 öne geçirdi.

42. dakikada Kestanelikspor'da Kerem Akgül, fırsatçılığını konuşturarak kaleciden seken topu iyi takip ederek ağlara yolladı.2-0

İlk Yarı:2-0

İkinci yarıya oyuncu değişikliği ile başlayan Mümin Ersin Sarı,sakatlığı bulunmasına rağmen fedakarlık yaparak iğneyle maçta forma giyen maestro Berker Baysu'yu skor üstünlüğünü de eline almışken,riske etmek istemedi ve yerine Erkan Gündoğdu oyuna dahil oldu.  

52.dakikada ceza alanında yerde kalan Kerem takımına bir penaltı daha kazandırdı.Topun başına yine geçen Oğuz kendisinin 2 takımının 3. golünü attı.3-0

Kemik seslerinin geldiği maçta bir penaltıda Gazi Mahallesi kazandı.Ancak Gazi Mahallesi penaltıdan yararlanamadı.Kalesinde devleşen Güven,köşeden meşin yuvarlağın gol olmasına izin vermedi ve skor değişmedi.

10 kişi kalmasına rağmen oyun disiplininden kopmayan Gazi Mahallesi,ayağa top yaparak rakip kalede zaman zaman etkili oluyordu.Ve nitekim bu pozisyonlardan birinde bulduğu golle skoru 3-1'e getirdi.

Oyunu geride kabul edip,Hızlı kontraklarla rakip kalede etkili olan Kestanelikspor,Gazi Mahallesi kalesinde gol arıyordu.

86.dakikada aradığı golü bulan Kestanelikspor'da,4.golün sahibi Özgür oldu.Kaleciyi çalımlayıp topu ağlara yollayan bu oyuncu maçta skoru tayin etti.

HABER:CANER KIZILER

.


Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 1 Mayıs 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul 2. Amatör Lig'de bugün erteleme maçları oynandı...