Pazar, Eylül 11, 2016

İstanbulspor'a tek devre yetti

 
İstanbul Süper Amatör Lig 6.grup ilk hafta mücadelesinde İstanbul Bafraspor, Bayrampaşa Belediye Stadı'nda İstanbulspor'u konuk etti.

 Mücadeleye hızlı başlayan konuk ekip ilk yarıda bulduğu gollerle sonuca giderken, karşılaşma 67.dakikada tribünden atılan yabancı maddenin mücadelenin hakemi Serkan Karaca'ya isabet etmesi nedeni ile tatil edildi.
 
Yaptıkları flaş transferlerle lige başlayan iki ekibin mücadelesinde yıldızlar topluluğu İstanbulspor mücadeleye hızlı başladı. 
 
Golleri attı oyundan çıktı


Mücadelenin ilk çeyreğinde Balkan rüzgarı esti. İstanbulspor'un yıldız golcüsü Gani Balkan attığı iki golle takımını 2-0 öne geçirdi. Golcü oyuncu ikinci golden sonra arka adalesindeki sakatlıktan dolayı yerini Erdem Yılmaz'a bıraktı.

İstanbul Bafra eksik kaldı

Karşılaşmanın devre arasında  İstanbul Bafraspor teknik sorumlusu Gökhan Demir ilk yarı yaşanan bir pozisyon ile ilgili mücadelenin hakemi Serkan Karaca ile konuşmaya çalışırken, mücadelenin hakemi genç teknik adamı ikinci yarı başlamadan tribüne gönderdi.

İkinci yarıya İstanbul Bafraspor etkili başladı. Özellikle sol kanattan Cüneyt ile etkili olmaya çalışan Bayrampaşa temsilcisi ileri uçta Selim ve Ergun ile İstanbulspor defansını zorladı. Konuk ekibin tecrübeli defans oyuncusu Gökhan Gördeyen mücadelesi ile her iki santrafora da gol fırsatı vermedi.

Bafra direğe takıldı

57.dakikada Selim Tataroğlu'nun sert şutu yandan auta gitti. 61.dakikada sağ kanattan yapılan ortaya Ergun Vezir'in kafa vuruşu direkten oyun alanına döndü, dönen topa Abdullah sert vurdu, Gökhan'a çarpan top tehlike bölgesinden uzaklaştı.

Pet şişe tatil getirdi

Mücadelenin 67.dakikasında İstanbul Bafraspor yarı sahası tribün önünde yaşanan pozisyon sonrasında ortam gerildi. Uğur Öten ile Ahmet Taş mücadelesinde İstanbul Bafraspor oyuncusu Ahmet Taş acı içinde yerde kaldı. Yardımcı hakeme pozisyon ile ilgili itirazlar sürerken karşılaşmanın hakemi Serkan Karaca yardımcısı Ahmet Enes Çevik'in yanına geldi. İkilinin konuşması esnasında mücadelenin hakemine tribünlerden gelen yabancı madde isabet edince hakem Serkan Karaca birkaç dakika orta alanda bekledikten sonra soyunma odasına gitti ve mücadeleyi tatil ettiğini açıkladı. Yaşanan olaylardan sonra İstanbulspor oyuncusu Ensari'nin kırmızı kart gördüğü öğrenildi.

Eski İstanbullular Bafralı oldu

Karşılaşmanın ilginç yönlerinden birisi de İstanbul Bafraspor forması giyen beş ismin geçtiğimiz sezon İstanbulspor forması ile mücadele etmesiydi. İstanbul Bafraspor teknik sorumlusu Gökhan Demir'n yanı sıra Sinan, Serkan, Ergun ve Selim geçen sezon İstanbulspor forması giyen oyunculardı.

Karşılaşma boyunca bizlerden yardımını esirgemeyen saha komiserimiz Sayın Senad  Bıçak'a teşekkür ederiz.

Karşılaşma ile ilgili daha fazla fotoğraf için TIKLAYINIZ.
 
HABER-FOTOĞRAF: ERDEM SAĞOLAN










Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...