Cumartesi, Eylül 10, 2016

İstanbul Bafraspor'dan hakeme tepki

İstanbul Süper Amatör Lig 6. Grup'ta yer alan İstanbul Bafraspor, sezonun ilk karşılaşmasında İstanbulspor Kulübü ile karşılaştı. Karşılaşma 2-0 konuk ekibin üstünlüğüyle devam ederken 66. dakikada sahaya atılan yabancı maddeler nedeniyle mücadelenin tatil edilmesi üzerine Kırmızı Siyahlı yönetim, karşılaşmanın hakemine tepki gösteren bir açıklama yaptı.


Bayrampaşa temsilcisinin Kulüp Başkanı Fatih Demir, Yerel Futbol'a yaptığı açıklamada, karşılaşmanın hakemi Serkan Karaca'nın çok kötü bir yönetim sergilediğini ve TFF'ye şikayette bulunacağını belirterek şunları söyledi: 

"Alt yapı maçları yöneten hakemi, bulunduğumuz kümenin başlangıç ve en kritik maçına vermişler. Hakemin belirli hareketleri bizim futbolcularımıza ve hocamıza karşı direkt ceza ile yanıt oldu. Futbolcularımıza bilerek diz ve dirsek atıldığında faul bile vermedi ama İstanbulsporlu futbolculara davranışları gayet nazikti. Bir pozisyonda İstanbulspor kalecisine yavaş hareket etmesi için yönlendirdi. 65. dakikaya kadar seyircilerimizin sabretti ama 11 numaralı İstanbulsporlu futbolcu bizim futbolcumuza topsuz alanda kaburgalarına diziyle müdahalede bulunduğunda hiçbir şey yok demesi, bütün tribünü çileden çıkarttı. Çevik kuvvet olmasına rağmen maçı tatil etti. Hakem hakkında şikayetimizi yazılı bir şekilde ve görsel kanıtlarla Türkiye Futbol Federasyonu'na ileteceğiz."

HABER: GÖKHAN TANER


1 yorum:

Adsız dedi ki...

Istanbul il hakemleri icindeki en kotu hakem ne istanbul bafraliyim nede istanbulsporluyum bunun gibi hakemler temizlenmedikce bu liglerde cok mac yarida kalir

Silivri Tepecik'i tek golle geçti

TFF 3. Lig 3. Grup'ta play-off'u daha önceden garantileyen Silivrispor son hafta maçında deplasmanda, rahat bir konumda bulunan Büyü...