Cuma, Eylül 23, 2016

Demirtaş: Ligden çekildik çünkü...


İstanbul Süper Amatör Lig 8.Grup'ta ikinci haftanın ardından ligden çekilen Öz Nakkaşspor'da kulüp başkanı Aykut Demirtaş, çekilme nedenlerini Yerel Futbol'a anlattı.

Süper Amatör'deki ikinci sezonlarına yeni bir projeyle girdiklerini belirten Demirtaş, "Kulübümüz, Avcılar'daki Gelişim Üniversitesi'yle anlaşma imzalamıştı. Bu anlaşmaya göre futbolcular okulun öğrencileri arasından seçilecek, eğitimcileri de takımı çalıştıracaktı. Takım çalışmalarını Sefaköy Kartal Stadı'nda yaptı, maç haricinde Çatalca'ya gelmedi. Yaklaşık 1500 öğrenci arasından seçilecek takımın başarılı olacağına inanıyorduk ancak projemizin ne yazık ki istediğimiz gibi gitmediği gördük. Bu noktadan sonra atacağımız adımların iki haftası geride kalmış ligde mücadelemize yeterli olacağına inanmadığımız için de, Öz Nakkaşspor camiasına daha fazla zarar vermeme adına çekilme kararı aldık" dedi.

Demirtaş, son ana kadar çekilmekten başka bir seçenek için uğraş verdiğini ancak bundan muvaffak olamadığını sözlerine ekledi.

Çatalca'ya bağlı Nakkaş Köyü'nün mavi-beyazlı ekibi bu sezon Siirt Yavuzselimspor'a 5-0, Bağlarbaşıspor'a da 7-0 yenilmişti.

HABER: EFKAN BUCAK

Hiç yorum yok:

Silivri Tepecik'i tek golle geçti

TFF 3. Lig 3. Grup'ta play-off'u daha önceden garantileyen Silivrispor son hafta maçında deplasmanda, rahat bir konumda bulunan Büyü...