Pazar, Eylül 11, 2016

Başakşehir Kartalspor'dan sezona 'farklı' başlangıç

2016-2017 sezonuna şampiyonluk iddiasıyla yola çıkan Başakşehir Kartalspor, İstanbul Süper Amatör Lig 9. grup açılış maçında İstanbul Esenler Tokatspor deplasmanında 6-0 gibi net bir skorla galip gelerek, sezona şaşalı bir skorla merhaba dedi.

Esenler Tokatspor deplasmanında,Başakşehir Kartalspor'a 3 puanı getiren golleri; Ahmet Erdem, Nail Tilbaç (3), Deniz Şeker, Gökhan Kırıkkaya attı.

Oyunun mutlak hakimi olan ve oyunu istediği gibi yönlendiren, rakibini bariz üstünlük sağlayan Başakşehir Kartalspor, üst düzey mücadelesiyle sahadan istediği alarak ayrılan taraf oldu.

Maçın yıldızı 3 gol atarak hattrict yapan Nail Tilbaç olurken, ikinci yarı oyuna dahil olan golcü oyuncu Gökhan Kırıkkaya attığı gol ve mücadelesiyle izleyicilerden tam not aldı.

Maçtan sonra bir açıklama yapan Başakşehir Kartalspor teknik patronu Fahri Tatlı, "Oyuncularımın hepsini tek tek tebrik ediyorum. Lige çok iyi bir başlangıç yaparak, ne kadar iddalı olduğumuzu gösterdik. Her geçen gün üzerine koyduğumuz bir oyun ve oyuncu topluluğumuz var. İlerki haftalarda daha da iyi maçlar çıkarıp ligin sonunda hedefimize ulaşmak istiyoruz" dedi.

HABER: CANER KIZILER

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...