Çarşamba, Temmuz 20, 2016

Tecrübeli kaleci Rıdvan Çimen Beykoz 1908'de




İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Beykoz 1908, 1987 doğumlu ve profesyonel lig kariyeri de olan tecrübeli kaleci Rıdvan Çimen’i kadrosuna kattı.
Futbola Gölcükspor altyapısında  başlayan Rıdvan Çimen daha sonra Altınova Belediyespor’a transfer oldu.Tekrar  Gölcükspor’ a transfer olan başarılı kaleci bu takımda profesyonel olarak futbol hayatına devam etti. Daha sonra yeniden amatör futbola dönüş yapan Çimen, Düzcespor,Kartepe Suadiyespor,Çekmeköyspor yeniden Kartepe Suadiyespor formalarını giydi.Yeniden Çekmeköyspor’a dönen futbolcu,İzmit Bekirpaşa Başaranspor formasını giydikten sonra son olarak geçtiğimiz yıl Çekmeköyspor takımının formasını giydi.

Kariyerinde 9 TFF 3.lig ve 27 Bölgesel Amatör lig maçı olan ve bu sezon Beykoz 1908 takımına transfer olan tecrübeli oyuncu, "Beykoz 1908 camiasının çok büyük bir camia olduğunu,geldiği camianın ne kadar önemli bir camia olduğunu bildiğini,beklentilerin çok büyük olduğunu, şu anda haketmediği yerde olduğunu, inşallah hep beraber hakettikleri yere çıkaracaklarını" söyleyerek sözlerini tamamladı.
HABER-FOTOĞRAF:ÜMİT YILMAZ




Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 1 Mayıs 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul 2. Amatör Lig'de bugün erteleme maçları oynandı...