Çarşamba, Temmuz 20, 2016

Yalova'da 5'i 1 yerde transfer


Yalovaspor Teknik Direktörlüğe Ahmet Yurtsever'i getirdikten sonra, transfer çalışmalarına da hız verdi ve iç transferde 5 oyuncunun işini bitirdi.

İç transferde  Fırat Can Kılıç, Kadir Bostan, Okan Gümüş, Can Othan, Esat Özdemir ile tekrar anlaşma sağlanarak yola devam kararı alındı. Teknik Direktör Ahmet Yurtsever'in raporu doğrultusunda bu sezonda da Yalovaspor forması giyecek olan oyuncular, bir üst lige çıkmayı çok istiyoruz. 3.Lig yolunda çok çalışıp sezon sonunda mutlu sona ulaşacağız dediler.

Öte yandan dış transferde de hareketli saatler yaşayan Yalovaspor dış transferde de iki oyuncunun işini bitirdi.

Yeşilova Esnaf formasını terleten ve stoper mevkinde görev yapan 1994 doğumlu Doğan Kıdak ve Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Aksaray 1989 formasını terleten 1993 doğumlu kanat oyuncusu Bilal Demir ile de anlaşma sağlandı. 

TRANSFERLERE GÜVENİYORUZ
Yalovaspor Teknik Direktörü Ahmet Yurtsever ” İç transferde takıma katkısı olacağına inandığımız oyuncularımızla tekrar anlaşma sağladık. Dış transferde de bildiğimiz iki oyuncuyu kadromuza kattık. Hedefimiz için emin adımlarla ilerliyoruz.” şeklinde açıklama yaptı.

HABER:MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...