Cuma, Temmuz 15, 2016

Esenyurtspor 'Süper' hocasını buldu

Yeni sezonda İstanbul Süper Amatör Lig'de mücadele etmeye hazırlanan Esenyurtspor, geçtiğimiz sezon takımın başına gelen ve şampiyonluk yaşayan Fuat Cörüt ile yola devam edecek. 

Süper Amatör Lig'de de takımının başında kalan deneyimli çalıştırıcı Fuat Cörüt, anlaşmanın ardından yaptığı açıklamada, "Geçen yıl göreve gelmemle bir değişim yaşayacağımızı belirttik. Bu sene de bunun devamını getirmek adına, Esenyurtla devam ediyorum" dedi. 


'Hem bu yılı hem de gelecek yılı kurtacağız'
Takımın son durumunu değerlendirdikten sonra hızlı bir şekilde çalışmalara başlayacakalarını belirten Fuat Cörüt, "Yaş profilimiz yüksek değil zaten ve yapacağımız hamleler hem bu yılı hem de gelecek yılları kurtarabilecek türden olacak. Bazı oyuncular ile görüşüyoruz. Birkaç tane de 20 yaş altı oyuncunun transferini düşünüyoruz. Bu şekilde de önümüzdeki dönem için planlar yapmış olacağız. Tercih ettiğimiz futbolcu tipi hem şu anda katkı sağlayacak hem de önümüzdeki senelerde katkı sağlayabilecek oyuncu olacak. Belki 25 yaş ve üzerinde 1-2 oyuncu alacağız, diğer oyuncuların tamamı 25 yaşının altında olacak. Önümüzde bir süreç var ve bu süreci en iyi şekilde değerlendireceğiz. 20 yaş altında bazı oyuncular ile görüşmelerimiz var ve bu oyuncular önümüzdeki yıllarda futbol gündeminde çokça konuşulacak isimler olacak" ifadelerini kullandı.


YerelFutbol.com

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Fuat hoca varsa sıkıntı yok.

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...