Cuma, Temmuz 15, 2016

Bahri Yavuz: Heyecanlıyız, istekliyiz, arzuluyuz


Kocaelispor Kulübü Başkanı Bahri Yavuz öncelikle, Mersincik Mahallesi’nde Poligon Tesisleri olarak geçen kamp merkezi için, Karaosmanoğlu’na yeniden teşekkür etti. Yavuz, fedakarlıktan geri durmayacaklarını söyledi.

Kocaelispor’un yeniden profesyonel liglerde mücadele edecek olmasının kendilerini çok mutlu ettiğini söyleyen Başkan Bahri Yavuz, “İki senelik bir emeğimiz var. Şehir olarak hep birlikte iki senedir mücadele ettik yeniden profesyonel lige yükselmek için. Kocaelispor kulübünün ana hedefi olmasa da bizim yönetimimizin öncelikli hedefiydi. Tabi ki heyecanlıyız, istekliyiz, arzuluyuz. Bizi bekleyen zorlukları biliyoruz. Şehirle birlikte mücadele edeceğiz. Kurbanımızı kestik, hep beraber dualarla başladık. Umarım sezon boyunca hiçbir yerde kaza, bela sakatlık yaşamayız. Planladığımız gibi bizi mutlu edecek bir sezon yaşarız”

‘CİDDİ PARALAR HARCAYAN KULÜPLER VAR’
Birbirini tanıyan bir ekiple yola çıkacaklarını söyleyen Bahri Yavuz, “Bizim en büyük avantajımız bu bence. İlk sene biraz zorlandık, sıfırdan takım kurmuştuk. Grubumuzdaki diğer takımları takip ediyoruz. Ciddi paralar harcayan kulüpler var. Onlara karşı da avantajlarımız var. Oturmuş bir kadromuz var, herkesin birbirini tanıyan bir kadromuz var. Haber aldığınız gibi tesisi sorunumuzu hallettik. Gerçekten bizim için çok önemli bir şeydi bu. Elbette dezavantajlarımız da var. Avantajlarımızı ve dezavantajlarımızı ne kadar kullanabiliriz, bu sorunları hep birlikte aşarız diye düşünüyorum”

‘BAŞKANIMIZ KARAOSMANOĞLU’NA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM’
Kulübün yeniden bir tesise sahip olmasına çok sevindiklerini söyleyen Bahri Yavuz, “Büyükşehir Belediye Başkanımız’a teşekkür ettik. Biliyorsunuz Mersincik Mahallesi’nde Poligon Tesisleri olarak geçen kamp merkezi var. O tesisin sayın Başkanımız tahsis etti bizlere. Gerçekten bizim çok kıymetli. Gönül ister ki biz Kocaelispor olarak kendi arazimizi tesisimizi alalım. Nasip olursa o günlerde gelir, o günleri de görürüz. Bugün için, bizim için olmazsa olmaz olan bir yerdi orası. Sezonun hemen başında olması bizleri ayrıca memnun etti. Hem çift idman yapmamız, hem takımın bir arada kalması bizim için avantaj olacak. Daha önce konaklama için bizlere yardım eden işletmelere ve sahiplerine çok teşekkür ediyorum. İki senede bizlere çok büyük hizmet ettiler. Ve hiçbir ticari amaç gütmediler. Kendi evimizde konaklar gibi konakladık. Bugün itibariyle yeni bir dönem başlıyor. Bizim için bu tesisin bize tahsis edilmesi bizleri çok mutlu etti. Büyük bir avantaj elde edeceğiz. Hem Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Karaosmanoğlu’na hem de Genel Sekreteri Tahir Büyükakın’a çok teşekkür ediyorum. Biz bu şehrin kulübüyüz. Halkın takımı stratejimizden asla vazgeçmeyeceğiz. Ama bu destekler bizim için çok önemli. Omuz omuza gidiyor olmamız daha iyi oluyor. Tekrar teşekkür ediyorum kendilerine”

‘AKADEMİ LİGİ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ’
Alt yapıda ki çalışmaları da yakından takip ettiklerini söyleyen Bahri Yavuz, “Alt yapıda gördüklerimiz şahit olduklarımız çok keyifli. Oyuncu kalitesi olarak da oradan iyi futbolculara sahip olabileceğimizi düşünüyoruz. İki senede yaptığımız doğru işlerin meyvesi olarak düşünüyorum. Zaman zaman taraftarlarımız alt yapıdan oyuncu çıkmadığı için eleştiriyor. Bu konu hakkında da söylemek istediklerim var. Bu kolay bir süreç değil. Biz alt yapıyı neredeyse sıfırladık. İki sene kolay bir zaman olsaydı her takım hemen alt yapıdan futbolcular olurdu. Bu sezonda burada olan çocuklarımız var. Kimler kalır kimler gider ona hocamız karar verecek. Biz asıl meyvelerini iki sene sonra yiyeceğiz buna inanıyorum. Akademi ligini de girdik. Bunu çok istiyorduk. Aslında ekonomik olarak bizleri çok zora düşürecek bir durumdu bu ama şartları sonuna kadar zorlayıp akademi liginde olmak istedik. 6-7 tane hoca almamız gerekiyor. Ama gerçek gelişimin bu ligde olacağını düşünüyoruz. Akademi Ligi’nde de bizim olmak isteyen futbolcularımız var. Geçen senelerde yerel ligde olduğumuz için haklı olarak oyuncular gelmek istemiyordu. Şimdi akademi ligi olunca talep çok arttı. İştahı ve arzu arttı. Bunu da düşünerek bu işin içine girdik”

‘TARAFTAR EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ OLACAK’
Kocaelispor camiasının en büyük gücünün yeniden taraftarının olacağını söyleyen Bahri Yavuz, “ Bizim en büyük gücümüz yeniden taraftarımız olacak. Onlarla birlikte güzel bir sezon yaşayacağız. Daha önce olduğu gibi bizim için en büyük güç taraftarımız olacak. Teknik heyetin istek ve düşünceleriyle bu takımın inancını şehrin tutkusunu birleştirirsek büyük işler yapacağımıza inanıyoruz. Kısıtlı bir kadromuz var, uzun süreli sakatlıkların yaşanmasından korkuyoruz. Kazasız, belasız güzel bir sezon diliyorum” dedi. 

Gökhan BEŞİKTAŞ / Çağdaş Kocaeli

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...