Pazartesi, Temmuz 04, 2016

Beykoz 1908'de teknik patron Bülent Akatay oldu


İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Beykoz 1908’de teknik patron Bülent Akatay oldu.

Kariyerinde daha önce Rumelikavağıspor, Sarıyer Belediyespor, İstinyespor, Sarıyer Yenimahallespor, Kısırkayaspor, Mimarsinanspor ve Bahçeköyspor takımlarını da çalıştıran 46 yaşındaki tecrübeli antrenör, Beykoz 1908 Kulübü Başkanı Zeki Aksu'nun ofisinde gerçekleşen anlaşma sonrası yeni kulübündeki hedeflerini ve beklentilerini açıkladı.

"Bugün itibarıyla Beykoz 1908 kulübüyle antrenör olarak  anlaşmış bulunuyoruz" diyerek sözlerine başlayan Bülent Akatay, "Sayın başkanımız Zeki Aksu 'Bu yıl hedefimiz  çok büyük. Bu yılı adeta seferberlik yılı ilan ettik. Seni de bu takımın başında görmek istiyoruz. Sana güvenimiz sonsuz' dediği için hiç düşünmeden bu büyük camiayla anlaştım. 1996-1997 sezonunda formasını giymekten büyük onur duyduğum büyük Beykoz 1908 kulübünün antrenörü olmaktan gurur duyuyorum" dedi.

'Taraftarımızın ne istediğini biliyorum'
Heyecanlı olduğunu vurgulayan Bülent Akatay, "Taraftarıyla, yönetimiyle Beykoz 1908 büyük bir camia. Bu büyük camiada başarılı olmak tek hedefimiz. Zaten başka bir şey de düşünemeyiz. Beykoz 1908 kulübü devamlı olarak takip ettiğimiz bir kulüptü. Ben özellikle bu yıl taraftarıyla, yönetimiyle, oyuncusuyla, teknik heyetiyle bir bütün olduğumuz takdirde başarılı olacağımıza inanıyorum. Taraftarımızın ne istediğini iyi biliyorum. Nasıl taraftar 90 dakika boyunca susmadan destek veriyorsa, biz de 90 dakika boyunca mücadele eden bir takım ortaya çıkaracağız. Hep beraber el ele vereceğiz. Çok çalışacağız ve Allah’ın izniyle başarılı olacağız" ifadelerini kullandı. 

'20 Temmuz'da sezonu açacağız'
Yeni sezonla ilgili bilgiler de veren Akatay, şöyle konuştu: 


"20 Temmuz’da U-19 takımımızdan 13-14 futbolcumuzun da katılımıyla 33-34 oyuncuyla çalışmalarımıza başlayacağız. Yaklaşık 40 gün İstanbul’da çalışıp 28 Ağustas’ta 25 oyuncumuzla beraber şehir dışına kampa gideceğiz. 6-7 Eylül gibi dönüp o hafta sonu ligdeki ilk maçımızı oynayacağız. Anlaşmanın Beykoz 1908 kulübü ve benim adıma hayırlı olmasını diliyorum."
HABER-FOTOĞRAF: ÜMİT YILMAZ        


Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...