Cumartesi, Temmuz 23, 2016

Beşiktaş altyapısında şok istifalar


Beşiktaş'ta altyapı koordinatörü ve teknik direktör Emrah Bayraktar'ın istifasıyla başlayan yaprak dökümü, Altyapı Genel Menajeri Haluk Özgerçek ve altyapı antrenörlerinden Semih Sezerli'nin istifalarıyla devam ediyor.

Bu istifalar Siyah-Beyazlı camiada büyük ses getirdi zira Bayraktar döneminde antenörler için organize edilen saha eğitimleri ve spor psikolojisi eğitimleri, Türkiye'de ilk 80 ilde 80 scout projesi, tüm imkansızlıklara karşı 100'ün üstünde uluslararası turnuvaya katılım ve bu turnuvalarda elde edilen sportif başarılar, 13 yaş altı futbolculara İngilizce eğitimleri,10 sayı çıkarılan BJK Futbol Özkaynak düzeni yayınları el kitapçıkları büyük takdir toplamıştı. Bayraktar döneminin en ses getiren çalışmalarında biri de Marmara Üniversitesi ile ortaklaşa gerçekleşen ve Türkiye'de ilk olan antrenörlere yönelik 32 saatlik 'Cinsel ve duygusal istismara karşı sporda çocuk koruma eğitimi' eğitimiydi. Bu eğitime katılan antrenörler diplomalandırılmıştı.

Hiç yorum yok:

KK Mevlanaspor'da hasret sona erdi

İstanbul 2. Amatör Lig 4. Grup'ta Kazım Karabekir Mevlanaspor sahasında Ambarlıspor'u yenerek ligde 5 hafta sonra kazandı.