Cumartesi, Temmuz 23, 2016

Beykoz kulüpler birliği ve kulüpleri, darbe girişimini şiddetle kınıyoruz

Beykoz Kulüpler Birliği ve Beykoz kulüpleri ,Beykoz Belediyesi önünde demokrasi nöbetine katılarak darbeyi şiddetle kınadıklarını belirten bir bildiri okudular.Bisk Başkanı Sayın Asım Özdemir tarafından okunan bildiri şöyle,
Değerli Beykoz'lular
Beykoz'lu spor ailesi olarak,
Devletimiz ve demokrasimize karşı gerçekleştirilmeye çalışılan darbe girişimini şiddet ve nefretle kınıyor, “Hakimiyet Kayıtsız Şartsız Milletindir” düsturu ile bir araya gelen Aziz Milletimizin dimdik ayakta duracağına yürekten inanıyoruz.
Bu aşağılık saldırıya karşı irademizi ve özgürlüğümüzü koruyan Cumhurbaşkanımıza, Türkiye Büyük Millet Meclisimize ve Meclis Başkanımıza ve Başbakanımıza, Siyasi Parti Genel Başkanlarımıza,Güvenlik güçlerimize ve aziz milletimize şükranlarımızı sunuyoruz.
Bize, egemenliğin kayıtsız şartsız milletin olduğunu bir kez daha gösteren demokrasi şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, tüm ülkemize başsağlığı diliyoruz.
Spor Birliği olarak şanlı tarihimiz ve büyük Türkiye'den aldığımız güçle milyonlara ifade edilen spor ailemizle tüm sportif faaliyetlerimizin ve demokrasi nöbetimizin devam edeceğini halkımızın bilgisine sunuyoruz.
Faaliyetlerimizin devam etmesinin darbeci zihniyete verilecek en güçlü cevap olduğuna inanıyor ve O günden bu güne 24 saat nöbet tutan Tüm Beykoz'luları yürekten kutlarız.
Dualarımızın kabulü ve Yüce Allah'ın bu ülkenin insanlarını koruması dileğiyle, şükran ve minnetlerimizi arz ederiz.

BEYKOZ KULÜPLERİ BİRLİĞİ
HABER-FOTOĞRAF:ÜMİT YILMAZ


Hiç yorum yok:

Beşyüzevler geriden geldi, iddiasını sürdürdü

İstanbul SAL Klasman A Grubu'nda Beşyüzevlerspor 2-0 geride düştüğü maçta Türk Hava Yolları'nı (THY) 3-2 yenerek son haftaya BAL yol...