Perşembe, Mayıs 12, 2016

Terzioğlu'ndan 3 puan getiren dikiş


2.Amatör Lig 2.Grupta hedefini bir üst küme olarak belirleyen Gazitepe, Kabakça deplasmanına konuk olurken, henüz mücadele başlamadan büyük bir talihsizlik yaşadı.

Maç ısınması esnasında parmağı çıkan Özmen kadrodan çıkartılırken, onun yerine ise Burak ilk 11 de başlayan isim oldu.

Dk.8 Mehmet İstek sağ kanatta buluştuğu topu ceza sahasına ortaladı. Ceza sağası içinde Mustafa Ayyıldız önce göğsü ile kontrol edip düzeltti ve sert bir vuruş ile Gazitepeyi 1-0 öne geçiren golü attı.

Golden sonra Gazitepe takımı istediği oyunu oynamayınca Kabakça'da oyuna ortak oldu ve mücadele çekişmeli anlara sahne oldu.

25.dakikada Kabakça Muzaffer ile sol kanattan kazandığı top ile ceza sahasına girdi. Vuruşu kaleci Burak'ta kaldı
27.dakikada ise Kabakça ceza sahasına yapılan orta da Mehmet Terzioğlu nun kafa ile yaptığı vuruş yan direkten dönerek oyun alanına geri döndü.
39.dakikada Gazitepe orta sahada kaptırdığı top ile Muzaffer, Gazitepe ceza sahasına girdiği sırada kaptan Taner'in müdahalesi ile yer de kaldı hakem Tolga Akbaba penaltıya hükmetti Topun başına gelen Muzaffer top ile kaleciyi ayrı ayrı köşelere göndererek skoru 1-1 yapan golü attı.
İlk karı karşılık atılan goller ile 1-1 eşitlik ile tamamlandı

2.yarı her iki takımda kazanmak adına mükemmel bir oyun ortaya koyarak seyir zevki yüksek bir mücadele izlenmesine etki etti.

55.Dakikada Kabakça günün en etkili isimlerinden Muzaffer önderliğinde sürekli sol kanattan yüklenmeye devam ederken 56.dakikada Kabakçasporlu Ahmet hızlı gelişen atakta kaleye vurmak yerine arkadaşına verince takımı mutlak bir golden etmiş oldu.
Dk.60 Gazitepe kalesine atılan şutta kaleci Burak topu sektirdi top Muzaffer'in önüne kaldı. Muzaffer'in yaptığı vuruşta Burak mutlak bir gole izin vermedi.

Dakikalar 75'i gösterdiğinde  Gazitepe orta sahadan kullandığı serbest vuruşta ceza sahasında Mehmet Terzioğlu topla buluştu. Terzioğlu'nun yaptığı klas vuruş filelerle buluşunca Gazitepe mücadelede 2-1 öne geçen taraf oldu.

Dk.80 Mehmet Terzioğlu savunma arkasına atılan topta rakip kaleye yaklaştığı anda arka adelesinde sprun yaşayınca  kendini yere bıraktı. Gazitepe  net bir fırsattan olurken Mehmet Terzioğlu'da oyuna devam edemedi. Sakatlanan oyuncunun yerine ise Murat Sirel oyuna dahil oldu.

Son dakikalar müthiş çekişmeye sahne olurken hata yapmayan Gazitepe savunması karşısında Kabakça takımı aradığı golü bulamayınca mücadele Gazitepe'nin üstünlüğü ile sona erdi.

HABER:MELİH ÖZTÜRK









Hiç yorum yok:

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.