Salı, Mayıs 03, 2016

Seydişehir Belediyespor U13 dolu dizgin


Konya U13 Ligi C Grubu'nda mücadele eden Seydişehirgücü Belediyespor, Ballan Sahası'nda Meram Belediyesispor'a konuk oldu. Grupta iddialı rakibi karşısında sergilediği güzel futbolu dört golle süsleyen Seydişehir ekibi, sahadan 4-1 galip ayrılarak yoluna namağlup devam ediyor.

Kulüp Başkanı Yusuf Yalçın, "Her yaş grubunda futbolun güzelliklerini sahada yaşamak için teknik heyetimiz ve futbolcularımız sonuca bakılmaksızın elinden geleni yapıyorlar. Futbolcularımızın istek ve özverileri bizleri ne kadar doğru bir yolda olduğumuzu gösteriyor. Futbolcularımı seyir zevki yüksek olan bu karşılaşmadan dolayı tebrik ediyorum" dedi.

Karşılaşmadan sonra konuşan Seydişehir Belediyespor U13 Antrenörü Ayhan Görmez, "Çalışmanızın karşılığını görmek kadar güzel bir şey yoktur. Futbol adına yapılması gereken her şeyi yerine getirdik. Üstün oynadığımız karşılaşmada mücadeleci futbolumuzu karşılığında dört golle süsleyerek mutluluğumuzu bir kat daha artırdık. Emek veren tüm futbolcularımı özellikle ortaya koydukları futboldan ötürü tebrik ederim" dedi.

YerelFutbol.com



Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...