Çarşamba, Mayıs 04, 2016

'Sevinç ve üzüntüyü bir arada yaşıyoruz'


Bursa 2. Amatör Lig 9. Grup'ta zirve yarışı veren İsaörenspor, hafta sonu 4-1 kazandıkları Şekerspor karşılaşmasında alınan 3 puandan dolayı mutlu ancak yaşanan sakatlıktan dolayı buruk bir sevinç yaşıyor.

İsaörenspor Teknik Direktörü Cemal Yılmaz, 4-1 kazandıklarını ve öncelikle oyuncularını tebrik ettiğini belirterek, "Rakip takımı da tebrik ediyorum. Oyunu çirkinleştirmeden güzel bir oyun oynadılar. Bugün oyuncularımın gerçekten hem bireysel hem de takım olarak iyi konsantre olduklarını gördüm. Futbolcu sahada konsantre olduğu zaman meyvesini saha da fazlasıyla alıyor. Goller güzel goller oldu bugün yine bence hem oyuncularım oynadıkları oyundan zevk aldılar hem de maça gelen seyircilerin zevk aldığını düşünüyorum. Yani genel olarak üstün oynadığımız bir maçtı topa sahip olduğumuz bir maçtı. Futbolun doğrularını yapmaya çalıştılar gerçekten bugün güzel bir futbol vardı sahada tekrar oyuncularımı tebrik ediyorum"dedi.

Orta sahada en önemli oyuncularından olan Miraç Yaman’ın ayağının kırılmasından dolayı çok üzgün olduklarını söyleyen Yılmaz, "Oyuncumuza büyük geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin. Bu sezonu kapattı, önümüzdeki sezona iyileşip en iyi şekilde sahalara döneceğine inanıyorum" dedi.

Cemal Yılmaz, hafta sonu oynayacakları Cerrahspor maçına da değinip İnegöllü futbolseverleri davet ederek, "Cerrahspor maçına kazanmak için çıkacağız. Antrenmanlarımıza aynı disiplinle devam ediyoruz. Hedeflerimiz doğrultusunda çalışıyoruz. Bizleri destekleyen taraftarlarımıza ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum" dedi.

HABER-FOTOĞRAF: SERKAN ARSLAN

İsaörenspor Teknik Direktörü Cemal Yılmaz


Hiç yorum yok:

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.