Pazartesi, Mayıs 23, 2016

Parasını alamayan antrenör çıldırdı


Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Edirnespor’un Altyapı Sorumlusu olarak görev yapan Melih Altınok, üç aylık maaşını alamadığını öne sürerek trafiğe kapalı Saraçlar Caddesi'nde "Edirnespor'da şahsıma yapılan haksızlıklara karşı susma hakkımı kullanıyorum" yazılı dövizle bir süre oturma eylemi yaptı.

Sezon başından bu yana kulübün altyapısında antrenör olarak görev aldığını belirten Altınok "Ben sadece insana saygı istiyorum, avantadan para istemiyorum. Çalışmış olduğum antrenmanların karşılığını istiyorum. Ben antrenörüm, ben hayvan değilim. Benim telefonuma cevap verecekler, benim mesajlarıma cevap verecekler” diyerek, yönetime ateş püskürdü.

'Son çare bunu yaptım'
U16’da üçüncü, U17’de şampiyon, U19’da ikinci olduklarını belirten Altınok, “Sezon biterken başkanım 'spor okulu yapalım' dedi. Spor okulunun altyapısını oluşturduk. Fakat son üç ay maaş ödenmediği için ben gidip hakkımı istedim. Bugün yarın diyerek hakkımı vermediler. Telefonlarıma ve mesajlarıma cevap verilmedi. En son çare ben de bunu yapmaya geldim. Sadece alın terimin karşılığını istiyorum. Kulüpte para yok diyorlar, ama transfer yapıyorlar” ifadelerini kullandı. 

Çevrede bulunan halk da antrenöre alkışlarla destek verdi. Altınok, basın mensuplarına yaptığı açıklamanın ardından eylemini sonlandırdı. 

Başkan Üner: Malzemeleri geri getirsin
Edirnespor Kulübü Başkanı Savaş Üner ise, Altınok’un kulübe ait bazı malzemeleri evine götürdüğünü ileri sürdü. Üner, malzemelerin geri getirilmesi halinde Altınok'a ödeme yapacaklarını ifade etti.      

Altınok'un 2 bin 300 lira alacağı olduğunu kabul eden Üner, "Geçtiğimiz günlerde yollarımızı ayrıma kararı aldık. Kendisinin alacağı olduğunu biz zaten biliyoruz. 2 bin 300 lira kadar bir alacağı var. Biz bu parayı ödeyeceğiz. Bizim göreve geldiğimiz günden bu yana kimsenin Edirnespor’da alacağı kalmamıştır bundan sonra da kalmaz. Melih hoca, takıma ait bazı eşyaları alacağına mahsuben evine götürmüş. Ben kendisine diyorum ki 'bu malları getir paran kaç paraysa hesaplanır verilir'. Bütün malzemeleri teslim edecek, biz de parasını vereceğiz. Getirmediği takdirde para falan vermeyeceğiz.”    

Kaynak: www.karar.com

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...