Pazartesi, Mayıs 09, 2016

Müthiş maç Başakşehir İkitell'inin


U-19 2. Grupta ikincilik koltuğunda oturan Başak şehir İkitelli Köyiçi Spor, grupta lider bulunan Büyük Kılıçlıyı Halkalı Etap Stadında konuk etti. 

Müthiş bir mücadeleye sahne olan maç izleyenlere keyif verdi. Başakşehir temsilcisinin yenmekten başka bir şansı yoktu. Maçtan önce görüştüğümüz takımın teknik patronu Güven ÇAÇA hafta içi çok iyi hazırlandıklarını ve bu maçta galip gelmekten başka bir amaçlarının olmadığı, oyuncularına çok güvendiğini dile getirdi. Çaça '' Rakibimize saygı duyuyoruz, deplasmanda oynadığımız maçta rakibimizin ne kadar iyi olduğunu gördük, çok diri ve çok koşan dirençli bir rakibe karşı oynayacağız. Takımım ilk maçta 3-0 gerideyken maçı 3-3' getirdi. Bu takım her şeyi yapabilecek güçte. Rakibin tehlikeli ve iyi ayakları var. Biz de iyi bir ekibiz ve maça kazanmak için çıkacağız. İyi oynayanın kazanacağı, futbolun kazanacağı bir müsabaka olsun. Rakip takımada başarılar diliyorum'' diye konuştu. 

Konuk ekip hızlı başladı

İlk 15 dakika da etkili olan taraf konuk ekip oldu. Daha dirençli ve daha çok isteyen taraf görünümünde olan Büyük Kılıçlı girdiği pozisyonları bir türlü gole çeviremedi. ancak baskısına devam eden Silivri temsilcisi nihayet aradığı gole kavuştu ve şampiyonluğu ne kadar istediğini attığı golle göstererek 1-0 öne geçen taraf oldu.

Ev sahibi toparlanmaya başladı

Bu golden sonra rakibinin ataklarını önleyerek oyunda dengeyi kurmaya başlayan ev sahibi ekip aradığı gole Volkan la ulaştı. Son haftalarda attığı gollerle takımına katkı sağlayan golcü oyuncu attığın golle eşitliği sağladı. İlk yarı 1-1 lik sonuçla sona erdi.

Murat'ın enfes frikiği ile gelen müthiş sevinç

Başakşehir İkitelli Köyiçi faul kazandı. Topun başına geçen usta ayak Murat yaklaşık 30 metreden topu 90'a gönderdi ve takımını 2-1 öne geçirdi. 

Konuk ekip pes etmedi

Büyük Kılıçlı bu golün şokunu çabuk atlattı ve rakibinin üzerine gidip beraberliği aradı. Çok dirençli ve usta ayakları olan konuk ekip sağlı sollu ataklarına devam etti. Başakşehir defansı biraz kontrollü oynayıp geri yaslanmaya başlayınca zor anlar yaşadı. 

Son anlarda inanılmaz olaylar

Büyük Kılıçlının sağ taraftan gerçekleştirdiği ataklar etkili olmaya başladı. Bu pozisyonlardan Başakşehir İkitelli Köyiçi li futbolcu topa elle müdahale edince hakem tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Bu pozisyondan önce kendi takım arkadaşına foul yapıldığı yönünde itirazda bulunan Talha maçın hakeminden ikinci sarı kartı görerek kırmızı kartla oyun dışında kaldı. 

Kalecinin devleştiği dakikalar

Ev sahibi ekip te bu penaltı ve ardından gelen kırmızı ile moraller bir anda bozulunca sahneye kaleci Erkan çıktı ve penaltı atışını kurtararak takımına tekrar moral kazandırdı.

Konuk ekip yılmadı

Penaltı atışını gole çeviremeyen konuk ekip inatla rakip kalede gol aramaya devam etti. Sağlı sollu ataklarda kaleci Erkan bir kez daha sahneye çıktı bu ataklarda rakibe gol izni vermedi. 

Büyük Kılıçlı ilerleyen dakikalarda aradığı gole ulaşamayınca maç ev sahibi ekibin 2-1 lik üstünlüğü ile sona erdi. 

İki takımında müthiş mücadelesi şampiyonluğu ne kadar istediğini gösterdi. Taraftarlar iki takımı da müthiş mücadelelerinden dolayı alkışladılar.

Maç sonu görüşlerini aldığımız Başakşehir İkitelli Köyiçi teknik patronu Güven ÇAÇA '' Çok keyifli ve stresli bir maç oldu. Rakip takımı kutlarım. Çok iyi mücadele ettiler. İki takımda üst düzey mücadele etti. Biz şampiyonluğu ne kadar çok istediğimizi gösterdik. Kulübe de bana destek veren A takımla büyük işler başaran deneyimli hocamız Volkan SAPMAZ'a da teşekkür ediyorum'' diye konuştu.   

Bu sonuçla puanını 22'ye çıkaran Başakşehir İkitelli Köyiçi liderlik koltuğuna oturarak büyük avantaj sağladı. Büyük Kılıçlı ise 19 puanda kalarak ikinci sıraya geriledi. 

HABER: EMRE İSPANLAR














 

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...