Pazar, Mayıs 01, 2016

Langaspor seriye bağladı


İstanbul 2.Amatör Lig 10.grup mücadelesinde Langaspor, Namık Sevik Stadı'nda konuk ettiği Mecidiyeköy Tayfunspor'u ilk yarıda oynadığı etkili futbolla 4-2 mağlup ederek üç puanın sahibi oldu. Bu sonuçla Fatih temsilcisi 5 haftadır mağlubiyet yüzü görmezken, zirve yolunda da emin adımlarla yoluna devam etti.

Karşılaşmaya etkili başlayan ev sahibi ekip ilk 15 dakikada Göktuğ Sayın, Fatih Çakır ve Fatih Pekin'in ayağından bulduğu gollerle ilk yarıyı 3-0 önde kapattı.

Devre arası gerginlik  

İlk yarının sonunda takımlar soyunma odalarına giderken Langaspor kaptanı Osman ile Mecidiyeköy Tayfunspor taraftlarları arasındaki sözlü tartışmayı iki ekibin sağduyulu oyuncu ve yöneticileri yatıştırırken, Langaspor Teknik Sorumlusu Halil Erol, Osman'ı oyundan çıkartarak yerine Aykut'u aldı.

Mücadelenin 65.dakikasında Kadir Ozan Albayrak kafa vuruşu ile ev sahibi ekibin dördüncü golünü konuk ekip ağlarına gönderdi 4-0.

Ersin Cansız 'Can' getirdi

Konuk ekipte oyuna ikinci yarıda dahil olan tecrübeli oyuncu Ersin Cansız, günün başarılı ismi Şahin Kor'un pasında topu ağlara gönderdi 4-1. Mücadelenin 80.dakikasında bir kez daha sahneye çıkan usta isim attığı jeneriklik golle maçın skorunu belirledi 4-2.

Karşılaşma boyunca bizlerden yardımını esirgemeyen saha komiserimiz Sayın Selami Sarıyer'e teşekkür ederiz.

Karşılaşma ile ilgili daha fazla fotoğraf için TIKLAYINIZ.

HABER-FOTOĞRAF: ERDEM SAĞOLAN







Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...