Pazartesi, Mayıs 23, 2016

Bulvarspor kaleyi 'Sağlam'a aldı


2016-2017 sezonunda tarihinde ilk kez Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek Kartal Bulvarspor, erken başladığı transfer çalışmalarında hız kesmiyor. 

Geçtiğimiz günlerde kalecilerden Osman Gümüş ile yollarını ayıran, devre arasında Vardarspor'dan takıma katılan Bilge Göktürk Duran ile nikah tazeleyen Kırmızı Beyazlılar, bu sezon İstanbul Güngörenspor formasını giyen ve play-out maçında kendilerine karşı da mücadele eden kaleci Bülent Sağlam ile anlaşma sağladı. 

Genel Kaptan Cemal Zaza, Yerel Futbol'a yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarına erken bitirerek sezon hazırlıklarına tam kadro başlamak istediklerini ve başarılı olmak istediklerini söyledi. Bu doğrultuda nokta transfer yapmak istediklerini söyleyen Zaza, Bülent Sağlam ile her konuda anlaştıklarını söyledi. 

Kartal Bulvarspor'a karşı oynadı

Futbola 2002 yılında İnhisarspor'da başlayan Bülent Sağlam, 2008 yılına kadar bu takımda forma giydikten sonra birer yıl İdealtepespor ve İstanbul Altınorduspor'da oynadı. 2011-2013 yılları arasında Yeniköyspor'a oynayan 1991 doğumlu kaleci, 2014 yılında tarihinde ilk kez 3. Lig'de mücadele eden Halide Edip Adıvarspor ile profesyonelliğe adım attı. Devre arasında sözleşmesini feshederek  Tekirdağspor'a transfer olan Sağlam, bir sonraki sezona Dikilitaşspor'da başlamış, 2016 Ocak ayında Bölgesel Amatör Lig ekibi İstanbul Güngörenspor'a transfer oldu. 

Play-Out maçında Kartal Bulvarspor'a karşı da oynayan ve kalesinde 2 gol gören Bülent Sağlam'ın Bölgesel Amatör Lig'de 51 maçı bulunuyor. 25 yaşındaki kaleci, yeni sezonda Kartal Bulvarspor kalesini koruyacak.

HABER: GÖKHAN TANER

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...