Cuma, Mayıs 27, 2016

Fatih Tolga Öztürk Yeşilköyspor'da


Çekmeköysporun Bölgesel Amatör Lige çıkmasında katkı sahibi olan oyuncular arasında yer alan Fatih Tolga Öztürk kendisine gelen bir çok teklif içinden Yeşilköysporun teklifini kabul etti ve imzayı attı.

1987 doğumlu başarılı oyuncu 2000 yılında futbola Beşiktaş ile merhaba derken, daha sonra Yıldıztabya, Pazariçi Köprülü, Bağlarbaşı ve Göktürk takımlarında forma giydi. 2010-2011 sezonunda Kuştepespora transfer olan Fatih Tolga Öztürk burada şampiyonluk yaşayarak takımını Süper Amatör Lige taşıdı. 2011-2012 sezonuna yine Kuştepespor ile devam eden başarılı kanat oyuncusu devre arasında Bölgesel Amatör Lig hesapları yapan Vefa'ya transfer oldu.

Hattrick'le gelen Bölgesel Amatör Lig
Vefa ile Tunaspor arasında oynanan Bölgesel Amatör Lig Play Out mücadelesinde forma giyen ve süratinin yanında golcü kimliği de bulunan Fatih Tolga Öztürk, Tunasporu adeta tek başına yıkan isim oldu ve Vefa'nın Bölgesel Amatör Lige yükselmesini sağladı. 3-1 kazanılan mücadelede rakip filelere 3 gol bırakan Fatih Tolga, 88.dakikada attığı golden sonra, dönemin Teknik Direktörü Benhur Babaoğlu 89.dakikada oyuncusunu oyundan alarak bir nevi Bölgesel Amatör Lige çıkaran golleri atan oyuncusunu Vefa taraftarına alkışlattı.

İsrail'i yıkan 3 silahşörden birisi oldu
Ülkemizi UEFA Bölgeler Kupası Ön Eleme Turu’nda temsil eden İstanbul Bölge Karması ile Milli formayı da 3 kez terleten Fatih Tolga Öztürk, takımı ile 3 maçta da forma giyerken büyük çekişmeye sahne olan ve iki kez geriye düşüp 3-2 kazandığımız mücadelede takımı adına bir gol kaydederek kupada başarılı bir grafik çizdi. Ayrıca 2012 yılı Yerel Futbol Ödüllerinde yılın en iyi 11'i ne de seçilen Fatih Tolga Öztürk oldukça başarılı bir sezon geçirerek adından sıkça söz ettirdi.

2012-2013 sezonuna Vefa ile Bölgesel Amatör Ligde forma giyen Fatih Tolga Öztürk, devre arasında yine Bölgesel Amatör Lig hedefinde olan Kuştepespora transfer oldu. Burada da takımı ile Bölgesel Amatör Lige çıkan başarılı oyuncu 2. kez bu sevinci yaşamış oldu. 

Daha sonra Kuştepespor ile Bölgesel Amatör Ligde boy gösteren oyuncu, 2014-2015 sezonunda Alemdağspor ile ve bu sezonda da Çekmeköyspor ile Bölgesel Amatör Lige çıkma başarısını göstererek gittiği takımları Bölgesel Amatör Lige taşımayı başaran oyuncular arasına adını yazdırdı.

Fatih Tolga Öztürk sitemize yaptığı açıklamada "Yeşilköyspor takımı sürekli kıl payı Bölgesel Amatör Lig şansını son anda kaçırıyor. Bu sezonda böyle bir teklif geldi. Takımımın bu yolda başarılı olması için elimden geleni yapıp başarılı olacağıma inanıyorum. Daha önce 4 kez bu sevinci yaşadım bu sene inşallah 5.si ni yaşayacağım" dedi.

HABER:MELİH ÖZTÜRK


Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...