Çarşamba, Mayıs 04, 2016

Esenkentspor '4-1' yana haber saldı


İstanbul U19 2. Ligi'nde zirve yarışından kopmak istemeyen Esenkentspor, Pendik Kaynarcaspor'u 4-1 mağlup ederek yarışa devam etti.

Maltepe Başıbüyük Stadı'nda oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan Esenkentspor, Oktay'ı savunma arkasına kaçırdı. Rakip savunmada yapılan hatada topa çok iyi zıplayıp vuran Oktay, skoru maçı 1-0'a getirdi. Esenkentspor attığı golden sonra ritmini iyi buldu ve tempoyu yükseltti. Sol kanattan Kerem ile iyi hücuma çıkan Esenkentspor, Ömer'in açtığı ortaya dokunan rakip savunma oyuncusunun ters vuruşu ile durumu 2-0'a getirdi. İlk yarının ortalarında artık tamamen oyunu domine eden Esenkentspor sol kanattan geliştirdiği atakta topu ceza sahası içinde Oktay ile buluşturdu ve Oktay güzel bir plase ile skoru 3-0'a getirdi. 

Esenkentspor yüklendikçe geriye yaslanan Pendik Kaynarcaspor, rakibinin baskılı oyununa karşılık veremedi. Sol kanadı etkili kullanan Esenkentspor'da Emre iki şık çalımla ceza sahasına girdi; pasında Ömer güzel bir plase ile durumu 4-0'a getirdi.

İlk yarı bu skorla bitti.

İkinci yarıya dengeli başlayan Esenkentspor iyi baskı yaparak topu iyi kullandı. Bu sıralarda biraz toparlanan Pendik ekibi frikik kazandı. Kullanılan ortaya iyi kafa vuran Pendik Kaynarcasporlu oyuncu durumu 4-1'e getirdi. 

Maçta başka gol olmadı. Grupta tek namağlup takım olan Pendik Kaynarca ilk yenilgisini Esenkentspor'dan aldı. Esenkentspor 7 maçta 5 galibiyet 2 mağlubiyet ile 15 puan'a çıkarak zirve takibini sürdürdü.

YerelFutbol.com



Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 1 Mayıs 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul 2. Amatör Lig'de bugün erteleme maçları oynandı...