Pazartesi, Mayıs 02, 2016

Başakşehir İkitelli altın buldu


2. Amatör küme 4. Grup ta lider Başakşehir İkitelli, Halkalı Etap stadında grupta orta sıralarda bulunan Altınaslar ile karşı karşıya geldi.

Karşılaşmayı  Kadir Halit ALTINTAŞ, Hasan Ulaş ÖZMEN ve Mahmut Erkin KARGIN hakem triosu yönetti.

Ev sahibi ekip maça istekli başladı ancak 3. bölge de son hamleleri yapamayınca bir türlü golü bulamadı. 

10. Dakika da gelen penaltı golü

Dakikalar 10'u gösterdiğinde konuk ekip Altınaslar defans arasına atılan güzel pas ile kaleci ile karşı karşıya kalacakken Orhan'ın rakibini düşürmesiyle penaltı kazandı. Hakem bu pozisyonda Orhan'a sarı kartını gösterdi. Konuk ekip Orhan'ın son adam olduğu ve kartın kırmızı kart olması gerektiğini savundular ancak karar değişmedi. Topun başına geçen Celalettin topu ve kaleciyi ayrı köşelere göndererek deplasmanda takımını 1-0 lık üstünlüğe taşıdı. Bu golden sonra ev sahibi ekip toparlandı ve ataklarını sıklaştırdı. 

Frikik ile gelen şık gol

Dakikalar 18'i gösterdiğinde ev sahibi ekip tehlikeli bir noktadan frikik kazandı. Maçın belkide en çok mücadele eden oyuncularından olan Sercan sanki golü atacağını hissederek topu elinden bırakmadı ve frikiği kendisi atmak istedi. Takım arkadaşları Sercan'a bıraktılar ve Sercan kalecinin sağ tarafına vurdu top direkten döndü, ancak dönen top şansız bir şekilde kalecinin sırtına çarparak ağlara gitti ve skora denge geldi. 1-1

Abdullah yine attı.

Son haftalarda takımını golleri ile sırtlayan oyuncularından biri olan Abdullah 34. dakika da ki golü ile takımını 2-1 lik üstünlüğe taşıdı.

Sahne Murat'ın

51. dakika da bu kez sahneye Murat çıkarak takımını rahatlatan golü attı.

Arif bu kez şansızlığını kırdı.

Maç içesinde arada bir de olsa gol pozisyonuna giren isimlerden olan Arif bu pozisyonlarda şansızlığını bir türlü kıramayan isimdi. Ancak 65. dakika da attığı şık golle farkı 3'e çıkartarak bir anlamda şansızlığını da kırmış oldu.

Altın kafa ile  gelen kapanış

Bu dakikalardan sonra oyunu rölantiye alan Başakşehir temsilcisi zaman zaman açıklar verdi. Bu açıklardan faydalanan konuk ekip te sağ kanattan yapılan ortada arka tarafta bomboş kalan Engin şık bir kafa vuruşuyla 89. dakika da farkı 2'ye indirdi. 

İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşma ev sahibi ekibin 4-2 lik üstünlüğü ile sona erdi.

Bu sonuçla Başakşehir İkitelli Köyiçi 27 puana ulaşarak grupta liderliğini sürdürdü. Altınaslar ise 10 puanda kaldı. 

HABER : EMRE İSPANLAR












Hiç yorum yok:

Piyalepaşa'dan evinde kritik galibiyet

İstanbul 2.Amatör Lig 9.Grup'ta üst sıraları ilgilendiren mücadelede Beyoğlu temsilcisi Piyalepaşaspor, Güngören temsilcisi Şehzadebaşıs...