Pazartesi, Mayıs 02, 2016

Türk bayrağına sırtlarını dönmediler!


Amasya’da oynanan Bölgesel Amatör Ligi play-out yükselme maçında Merzifonsporlu futbolcular, seremonide İstiklal Marşı okunurken protokol tribününe arkalarını döndü. Futbolcular, Türk bayrağının karşı tarafta olması nedeniyle İstiklal Marşı okunurken yüzlerini o tarafa döndüklerini söyledi.

Yeni Amasyaspor - Merzifonspor karşı karşıya geldi. Maç öncesi seremonide İstiklal Marşı okunurken, Merzifonsporlu 8 futbolcu protokol tribününe sırtını döndü.

"TÜRK BAYRAĞI O TARAFTA OLDUĞU İÇİN..."
12 Haziran Şehir Stadı'nda Yeni Amasyaspor - Merzifonspor arasında oynanan karşılaşma öncesi yaşanan olay, herkesi şaşırttı.

2-0 Yeni Amasyaspor üstünlüğü ile sona eren karşılaşma sonunda protokole sırtını dönen Merzifonsporlu futbolculardan Cemal Özsüngü, "İstiklal Marşı okunurken, Türk bayrağı karşı tribününde olduğu için o tarafa döndük. Bayrağa saygımızdan o tarafa döndük. Herhangi bir art niyet düşünülerek yapılmış bir durum değil” diye konuştu. 

Yeni Amasyaspor ise bu galibiyetle Bölgesel Amatör Lig'de kaldı.

(Hürriyet)

Hiç yorum yok:

KK Mevlanaspor'da Elçi güven tazeledi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden Kazım Karabekir Mevlanaspor'un genel kurulunda Murat Elçi yeniden başkanlığa seçildi.