Salı, Mayıs 03, 2016

3 puanı haraca bağladılar!


2.Amatör Ligde 2. Grup'ta yer alan ve son haftalarda çıkışa geçen Haraççıspor son galibiyetini Esenyurt Örnek İdman Yurdu'na karşı aldı.

Ligin ilk haftalık bölümünde ardı ardına puan kaybı yaşayan, ancak son 4 haftada 12 puan toplayarak zirve inadını sürdüren Haraççıspor, içerde dışarda kazanmaya devam ediyor.

Rakiplerin kara bulutu "Karaduman"
Haraççıspor maça iyi hazırlanıp mutlak galibiyet parolası ile sahaya çıkarken, gol çok erken geldi. Arnavutköy Belediye'den transfer Ömer Karaduman'ın henüz 10.saniyedeki golü ile Haraççıspor maça 1-0 öne geçerken, erken gelen bu gol bol gollü bir maçın habercisi gibiydi.

10.saniyede öne geçen Haraççıspor, ardı arkası kesilmeyen atakları ve istekli oyunu ile ilk yarıya 4 gol daha sığdırarak karşılaşmanın ilk yarısını 5-0 önde kapattı.

İkinci yarıda bir an oyun disiplininden kopan Haraççıspor kalesinde 2 gol görürken, rakip kalede 3 gol daha bularak mücadeleden 8-2 galip ayrılmasını bildi ve galibiyet serisine devam etti. Galibiyeti getiren goller ise Ali Aydın (4) Ömer Karaduman (2) Uğur Akman ve Salih Yalpı'dan geldi.

Galibiyetten sonra asker kutlaması
Günün gölcüsü olarak maça damga vuran ve fileleri 4 kez havalandıran Ali Aydın, Askerlik görevini yapmak için bu mücadeleden sonra birliğine teslim olacağından, takım arkadaşları askere giden arkadaşlarını havaya atarak hem attığı 4 golü hem de askere gidişini kutladılar.

HABER:MELİH ÖZTÜRK


1 yorum:

Adsız dedi ki...

Evet haraççı sporumuz gençlerimizin gayret ve azimli gerek bizleri gerek spor severleri memnun emişlerdir kendilerini kutluyorum ilk zamanlar maçlar kötü başladık .fakat mücadelemizi sürdüreceğiz. şu bazı hakemlerin adaletli davransalar bizle için dahada iyi olacak.

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.