Pazar, Şubat 28, 2016

Şampiyonluğun diğer adı Ramazan Sökmez



Bir antrenör düşünün hem alt yapıdan sayısız oyuncunun yetişip Türk futboluna hizmet etmesinde emeği olsun hem de katıldığı her kategoride takımını şampiyonluğa ulaştırsın. 

Bahsettiğimiz antrenör Süper Amatör lig ekiplerinden Çubukluspor'un başarılı antrenörü Ramazan SökmezYaklaşık 9 yıldır Çubukluspor'da antrenör olarak görev yapan, hırsı ve motivasyonuyla takımı ateşleyen, 90 dakika adeta maçı yaşayan, en az sahadaki oyuncuları kadar efor sarfeden, oyuncularına bazen iyi bir hoca, bazen iyi bir abi, bazen de yaptığı etkili konuşmalarla iyi bir psikolog olan futbolu bir yaşam biçimi haline getirmiş bir antrenör Ramazan Sökmez.
Onu saha dışından izleyenler çılgın olarak niteler. Hiç yerinde durmaz. Çok hırslıdır. Bir bakarsınız farkında olmadan sahaya girmiş, bir bakarsınız saha dışında çıldırmış. Hocam bu kadar stres fazla değil mi diyenlere ben duramıyorum, ben kulübede oturup maçı izleyemem diyen adam Ramazan Sökmez. Görev yaptığı 9 yılda sonuncusu bu yıl U-14 takımının başında olmak üzere 13 şampiyonluk yaşamış, defalarca ikincilik kazanmış, İl şampiyonluğu, defalarca Türkiye Şampiyonası tecrübesi yaşamış, bunun yanında bir çok oyuncunun yetişip ülkemizin güzide kulüplerine transfer olmasında emeği geçmiş, ikili diyalogları ve futbol bilgisi son derece gelişmiş, yaklaşımı ve tavırlarıyla hangi oyuncusundan ne alacağını iyi bilen bir antrenör Ramazan Sökmez. 

Ramazan hocayı yıllardır tanırım. Bu yazı bir övgü yada reklam yazısı olarak algılanabilir ama sonuna kadar haketmiş bir futbol emekçisine hakkını verme yazısı olarak okumanızı rica ediyorum. Son olarak söyleyeceğim sen çok yaşa Ramazan hoca. Başarıların daim olsun İnşallah. Daha nice şampiyonluklara.

HABER-FOTOĞRAF:ÜMİT YILMAZ









                                      
  

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...