Pazar, Şubat 28, 2016

Soğuksu'dan 3 Gollü 3 Puan


İstanbul U19/1 Ligi 23.Grupta, Kozyatağıspor evinde Soğuksu'yu ağırladı.

Oldukça zevkli geçen ve çekişmeli anlara sahne olan mücadele, adeta gol düellosu şeklinde geçti.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Soğuksu, mücadelenin 3.dakikasında Ali Kemal ile 1-0 öne geçti. Bu golden 3 dakika sonra ise Kozyatağıspor geliştirdiği ani atakta penaltı vuruşu kazandı. Penaltıyı gole çeviren Kozyatağı skora denge getirdi 1-1. Attığı gol ile toparlanan Kozyatağı mücadelede 2-1 öne geçmeyi başardı. Tam devre bu skorla bitecek diye beklerken, mücadelenin hakemi bu seferde Soğuksu lehine beyaz noktayı gösterdi. Topun başına geçen Mirsad topu ağlarla buluşturdu ve Soğuksu maça denge getirdi. 2-2. İlk yarıda başka gol olmayınca da mücadelenin ilk yarısı 2-2 lik eşitlikle sona erdi.

Baskı Arttı Kırmızı Kartlar Geldi
İkinci yarıya Soğuksu takımı hızlı başlarken karşı kalede de pozisyonlar üretmeye başladı. Soğuksu atağını faul ile kesen Kozyatağıspor'da rakibine vurduğu için 1, yoğun itirazdan dolayıda 1 oyuncu kırmızı kartla oyun dışında kalırken 57.dakikadan sonra Kozyatağıspor sahada 9 kişi mücadele etmek zorunda kaldı.

Rakip kaleyi adeta abluka atına alan Soğuksuspor gençleri, aradıkları gole 85.dakikada ulaştılar. Gelişen atakta, ilk golün sahibi Ali Kemal yine sahneye çıktı ve topu filelerle buluşturarak takımını 3-2 öne geçirdi. Bu dakikadan sonra Kozyatağı takımı da en azından beraberlik için yüklensede aradığı golü bulamayınca, bu çok önemli maçtan Soğuksuspor 3 puanla ayrılmayı başardı.

HABER:MELİH ÖZTÜRK


Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...