Perşembe, Şubat 25, 2016

Kilyos Stadı'nın hali içler acısı


İstanbul'da pek çok ilçede stat sıkıntısı yaşanırken Sarıyer ilçesinde var bir stat bakımsızlıktan dökülüyor... 2013 yılında yapılan Kilyos Stadı şu anda sarhoşlara ve sokak köpeklerine ev sahipliği yapıyor.

Kilyosspor Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Yaman Yerel Futbol'a yaptığı açıklamada "Stat Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yaptırıldıktan sonra Sarıyer Belediyesi'ne geçti. Bir ara resmi maçlar yapılsa da daha sonra bakımsızlıktan harap hale geldi. Şu anda hiçbir maç yapılmıyor. Biz Kilyosspor Kulübü olarak Sarıyer Belediyesi'ne başvurarak stadın düzenlenip sonra bizim kontrolümüze verilmesini istedik. Kulüp olarak bu işin altından kalkabileceğimize inanıyoruz. Muhtarımız da pek çok girişimde bulundu ancak henüz müspet bir yanıt alamadık" dedi.

TASKK ve İASKF Genel Başkanı Ali Düşmez'in de stat konusunda kendisine destek verdiğini belirten Yaman, "2. Amatör Lig öncesi burada bir turnuva düzenledik ve oldukça da ses getirdi. Lakin doğru dürüst soyunma odası olmadığından arabalarda soyunduk. Düzenleme olursa en azından alt yapı maçları statta oynanır" diye konuştu.

HABER: EFKAN BUCAK





Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.