Pazar, Şubat 28, 2016

Şampiyon Gümüşhane 3 Puanla Başladı


Süper Amatör Lig Klasman Gruplarının açılış mücadelesinde, B Grubu müsabakasında Bağlarbaşı ve Bahçelievler Gümüşhane ekipleri, Sarıyer Belediye Çayırbaşı Stadında karşı karşıya geldiler.

Kamp yaptığı otelde gerçekleşen kahvaltının ardından stada hareket eden Bahçelievler Gümüşhane maça tutuk bir görüntü çizerek başlarken, Bağlarbaşı ekibi ise alışıla gelmiş direncini mücadelenin ilk dakikalarında hissettirdi. Mücadelenin ilk yarısında oyun dengede giderken, Bağlarbaşı defans oyuncusu Osman ile bulduğu golle mücadelede 1-0 öne geçti. Yediği golden sonra karşı kalede gol arayan Bahçelievler Gümüşhane yeterince olgun ataklarda oluşturamayınca, mücadelenin ilk yarısı Bağlarbaşısporun 1-0 lık üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda ise bambaşka bir Bahçelievler Gümüşhane vardı sahada. Başarılı Teknik Direktör Nejat Öntaş, mağlup durumdaki takımına müdahale ederek, oyuna önce Harun'u dahil etti. Bu değişiklikle beraber oyunda üstünlük kuran Bahçelievler Gümüşhane arttırdığı baskı sonucunda penaltı atışı kazandı. Topun başına geçen Harun topu ağlarla buluşturdu ve Bahçelievler Gümüşhane maçta skora denge getirdi. 1-1

Yine Nejat hocanın oyuna sonradan dahil ettiği Ozan'da takıma ivme kazandırırken Bahçelievler Gümüşhane git gide ataklarını sıklaştırmaya başladı ve rakibi üzerindeki baskısını iyice arttırdı. Oyuna ikinci yarıda giren Ozan defansın arasından topu arkaya aşırdı. Defanstan önce araya giren Muhammed, takımının 2.golünü attı ve Bahçelievler Gümüşhanesporu 2-1 öne geçirdi. Attığı golden sonra oyunun hakimiyetini iyice eline geçiren bahçelievler Gümüşhanesporun bir topu da direkten dönerken, mücadelede başka gol olmadı ve B Grubunun açılış maçında Bahçelievler Gümüşhane hanesine 3 puanı yazdıran ekip oldu ve çok önemli bir avantaj elde etti.

HABER:MELİH ÖZTÜRK


Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...