Cumartesi, Şubat 27, 2016

Yeni Ufukspor’da hedef şampiyonluk

                                             
İstanbul 2. Amatör Küm 9.Grupta 2015-2016 Futbol sezonunda mücadele verecek olan Küçükçekmece Yeni Ufukspor şampiyon olarak 1.Amatör kümeye çıkmayı hedefliyor.
Küçükçekmece ilçesinin köklü kulüplerinden olan Yeni Ufukspor kulüp Başkanı Nusret Öksüz yaptığı açıklamasında yeni futbol sezona güçlü ve kaliteli bir kadro kurduklarını kulübümüzde forma giyecek futbolcu kardeşlerimiz daha önce oynadığı takımlarda kendilerini ispatlamış kardeşlerimiz yeni ve eski oyuncularımız oynadığımız hazırlık maçlarında çabuk kaynaşıp ve adapta oldular.
Başkan Nusret Öksüz,  oynanan futboldan memnun olduğunu ifade etti. Şampiyonluk hedefiyle yola çıktıklarını Öksüz, İyi bir kadroya sahibiz ve iyi futbol oynuyoruz. İlk haftasında Sarı Göl Birlikspor ile kendi saha ve seyircimiz önünde iyi bir futbol oynayarak lige galibiyetle başlamak istiyoruz dedi.
Yeni Ufuksporun yeni transferleri şöyle. Farruh,Muhttin,Umut,Hamaza,Mustafa-,İhsaniyespor,Doğan-Yeşilova Esnafspor,Hami-Zeytinburnuspor,Murat-Gültepe Özgençlikspor,Çağtay-Kastamonu İMES,Cengiz-Denizköşklerspor  başarıya taşıyacak futbolcular.
HABER:Yılmaz AKTEPE





















Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...