Pazartesi, Şubat 29, 2016

Dudulluspor Kurtköy'e acımadı


U16 Ligi 31.Grup mücadelesinde, günün önemli maçlarından birisinde, Kurtköyspor evinde Dudullu'yu ağırladı.

Ligin ilk devresinde, Dudullu’da rakibine 1-0 yenilen yeşil beyazlılar rakip sahada ilk 10 dakika dışında oyuna tamamen hakim bir karşılaşma çıkardılar. 7.dakikada Gökhan Yıldız ile öne geçen Dudullu, Ardından Efe Samet Meydan’ın 23. ve 30.dakikalardaki iki asistini değerlendiren Saffet Usal ve Furkan Ergin ile farkı üçe çıkarttı. Devrenin sonlarında Kurtköy takımı bir penaltı atışından yararlanamayınca devre arasına 3-0 önde giren ekip Dudullu oldu.

İkinci yarıda da üstün oyununu sürdüren Dudulluspor 55.dakikada Furkan Ergin ve 57.dakikada Berkay Akkaya ile iki gol daha buldu. Kalan sürede Kurtköy ekibi on kişi kalırken başka gol de olmadı. Zorlu deplasmandan Dudulluspor 5-0 lık galibiyet ile ayrıldı.

Dudulluspor sahada şu şekilde yer aldı: Furkan Toksöz, Çağatay Akülker (71′ İsa Keskin), Saffet Usal, Baver Yavruk, Hayati Kılıç, Tayfun Kurt, Berkay Akkaya (74′ Metin Yıldız), Gökhan Yıldız (76′ Serhat Özcan), Yunus Emre Okur (58′ Bilal Yusuf Toptaş), Efe Samet Meydan (62′ Muhammed Koçi), Furkan Ergin.

Bu sonuçla Kurtköy ile puanları eşitleyen Dudulluspor ikili averajda da avantaj yakaladı. Dudulluspor haftaya geçtiğimiz hafta Yenisahra'ya 3-0 lık skorla hükmen mağlup olan 1453 Maltepe ile karşılaşacak.

Dudulluspor aldığı 3 puan ile rakibi ile puanlarını eşitledi ve ikili averajda öne geçmeyi başardı.

dudulluspor.org
.

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...