Cuma, Şubat 26, 2016

Çubuklu U-16 seriye bağladı 2-1


16 yaşaltı liginde 35. grup lideri Çubukluspor,  Karabekirspor deplasmanından da 3 puanla döndü.

Dudullu Sahası'nda oynanan müsabakayı Fatih Baran, Şerif Şahin, Mahmut Salim Mısır, hakem üçlüsü yönetti.

Maça hızlı başlayan Çubuklu, daha ilk dakikalardan itibaren oyuna ağırlığını koydu. Maçın henüz 2. dakikasında kaleciyle karşı karşıya kalan Semih'in vuruşunu başarılı gününde olan Karabekir kalecisi kurtarmayı başardı. İlk yarı boyunca sayısız gol fırsatını kaçıran Çubuklu, bu yarıda istediği sonucu alamadı. İlk yarı golsüz kapandı.

İkinci Yarı
Bu yarıya da hızlı başlayan Çubuklu oldu. 41. dakikada Ali Deniz'in yaptığı ortayı iyi takip eden Utku, kafa vuruşuyla durumu 0-1 yaptı.
Dakikalar 57'yi gösterirken, ceza sahası dışında müsait pozisyonda topla buluşan Ali Deniz, çektiği sert şutla takımını deplasmanda 0-2 öne geçiren golü attı.
Uzatma dakikaları oynanırken Çubuklu savunmasının ofsayt diye duraklamasını fırsat bile Karabekir kaptanı Buğra, ceza sahasına daldı. Berkay'ın müdahalesiyle yerde kalınca hakem Fatih Baran penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını kullanan Buğra yaptığı vuruşla topu kaleci Bedirhan'ın sağından ağlara gönderdi 1-2. Santrası yapılmayan bu golle karşılaşma sona erdi.
Bu sonuçla Çubukluspor üst üste 6.galibiyetini alarak liderliğini devam ettirdi.
Dostça başlayan maç dostane bitti. Maçtan sonra Çubuklu antrenörü Eyüp Aktaş, Karabekirspor'da oynayan yeğeni Umutcan'ı ve diğer futbolcuları tebrik etti. 
Bu sonuçla Çubuklu puanını 28'e çıkarırken, Karabekirspor 14 puanda kaldı. 11. haftada Çubukluspor, grup ikincisi Orhanlı'yı evinde ağırlayacak. Karabekir, İçerenköy İ.Y. ile deplasmanda karşılaşacak.
HABER-FOTOĞRAF:IŞIN COŞKUN


Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...