Perşembe, Şubat 25, 2016

'Süper' İstanbul Konya


İstanbul 1.Amatör küme takımlarından İstanbul Konyaspor play off da eşleştiği rakibi Denizköşkler’e 3 gol atıp Süper Amatör Lige bilet aldı.

Karşılaşmanın ilk yarısında iki rakip birbirini tarttı. Orta saha mücadelesi halinde devam eden maçın 22.dakikasında Kaptan Başar’ın pasında sol kanatta topla buluşan Sezer sol ayağıyla gelişi güzel bir vuruş yaptı meşin yuvarlak kalenin üstünden auta gitti.Ataklarına sıklık veren Konyaspor 37.dakikada bir gol pozisyonuna daha girdi, Alican’ın kafa vuruşunda Denizköşkler savunması topu çizgiden çıkardı. İlk yarıda gol sesi çıkmayınca iki takımda soyunma odasına 0-0 beraberlikle girdi.

Bambaşka bir İstanbul Konyaspor 
Maçın 2.yarısına bambaşka bir İstanbul Konyaspor çıktı. Rakip ceza sahasında kısa paslar yapan İstanbul Konya rakibin direncini düşürmeye çalıştı. Dakikalar 59’u gösterirken Alican sahneye çıktı. Abdullah’ın sol kanatta Yunus’un önüne attığı topta Yunus adrese teslim bir orta yaptı arka direğe hareketlenen Alican uçan kafayla topu ağlara gönderdi.1-0                                                                     

Bu golden beş dakika sonra Denizköşkler atağında ceza sahasına giren futbolcu Sezer’in müdahalesiyle yerde kaldı ve hakem beyaz noktayı gösterdi .Topun başına gelen futbolcu topu Kaleci Recep’in soluna vurdu ve topa iyi uzayan Recep penaltıyı kurtardı. Bu pozisyondan sonra ataklarına sıklık veren Konya 78.dakikada dev stoperi Burak’la güldü. Başar’ın serbest vuruştan yaptığı ortaya Sezer vurdu top kaleciden döndü ve pozisyonu iyi takip eden Burak takımını 2-0 öne geçirdi. Bu golden hemen sonra Konyaspor santraforu Alican attığı golden sonra yaşadığı sakatlıktan dolayı yerini Rubar’a bıraktı. Hızını kesmeyen Konyaspor’da son sözü dakika 89’da İbrahim söyledi. Sol kanattan Sezer’in ortasında arka direkte topla buluşan İbrahim tek vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi.3-0  Karşılaşmada başka gol olmayınca İstanbul Konyaspor rakibini 3-0 mağlup ederek Süper Amatör Lige yükselmeye hak kazandı.

HABER:MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.