Cumartesi, Şubat 27, 2016

Küçükköy'e ''Barışcan'' verdi

İstanbul Süper Amatör Lig Klasmanı A-Grubu mücadelesinde Küçükköyspor ile Irmakspor Vefa Stadı'nda karşı karşıya geldi. Gaziosmanpaşa temsilcisinin taraftarlarının doksan dakika boyunca susmadığı mücadeleyi  Barışcan Karadeniz'in attığı kafa golüyle 1-0 kazanan Küçükköyspor, Klasman Grubuna galibiyetle başladı.

Karşılaşmanın ilk tehlikeli atağında Ekrem kaleci Tuncay ile karşı karşıya kaldı. Sol ayakla vuruşunda top auta çıktı. 17.dakikada Küçükköyspor gole çok yaklaştı. Engin'in ortasında Uğur Kaplander'in yakın mesafeden kafa vuruşu yan ağlarda kaldı. 22.dakikada Uğur'un uzaktan vuruşunda Irmakspor kalecisi Cem topu kornere çeldi. İlk yarının son dakikasında Mehmet'in sağ kanattan adrese teslim ortasında  Barışcan'ın güzel kafa vuruşu ağlarla buluştu. İlk yarı Küçükköyspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

Devre arasında Irmakspor soyunma odalarının orada toplanan bir grup Küçükköyspor taraftarı ile Irmakspor'lu futbolcular arasındaki tartışmayı polis ekipleri  engelledi. Sonrasında Çevik kuvvet ekipleri stada çağırıldı ve ikinci yarı 10 dakikalık rötarla başladı.

İkinci yarının 46.dakikasında Cüneyt'in ortasında altı pas üzerinde Soner'in yakın mesafeden vuruşu üstten auta çıktı. 53.dakikada Zafer Telli'nin vuruşunda top auta çıktı. 66.dakikada Küçükköyspor ceza sahasında topla buluşan Zafer'in sert şutu üstten auta çıktı. İkinci yarıda oyunu Küçükköy yarı sahasına yıkan Irmakspor, Küçükköy defansı ve kaleci Tuncay'ı geçemeyince zorlu doksan dakika sonunda sahadan üç puanla ayrılan Küçükköyspor oldu.

Maç sonrasında iki takım oyuncuları arasında tartışma yaşandı. Araya giren yöneticiler ve çevik kuvvetler ekipleri kavga büyümeden oyuncuları ayırdı. Karşılaşma boyunca bizlerden  yardımını esirgemeyen saha komiserimiz Sayın Fevzi Kekeç ve Sayın Erdoğan Taşkıran'a teşekkür ederiz.

Karşılaşma ile ilgili daha fazla fotoğraf için TIKLAYINIZ.

HABER-FOTOĞRAF: ERDEM SAĞOLAN











1 yorum:

Adsız dedi ki...

bu maçın haberi bu kadar mı olmalı? maçın devre arasında soyunma odasına atılan torpiller, kerpetenler. maçtan sonra yağan taşlar, cam şişelerden nerede? siz bahsetmedikçe, federasyon da bunlar ceza vermedikçe bu holiganlar haklı bu şekilde yapmaya. illa saha da birileri mi ölmeli haber değeri kazanması için.

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.