Perşembe, Şubat 25, 2016

Gaziosmanpaşa hayat buldu


3. Lig'de Gaziosmanpaşaspor’un geleceğinin belirleneceği haftalara girilirken 18 maçtır galibiyet hasreti çeken Yeşil kırmızılılar’da deplasmanda  Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor karşısında  alınan 2-1'lik galibiyet takıma adeta hayat verdi.

Kalan haftalar için camiayı ümitlendiren üç puan 18 hafta sonra gelirken Yeşil-Kırmızılılar ligdeki 3. galibiyetini alarak ligde kalma umutlarını sürdürdü.

Gaziosmanpaşaspor Kulübü Başkanı Sami Mendi, ligde var olma mücadelesi kapsamında bu hafta sahalarında  Denizli Belediyesi  karşısında  6 puanlık zorlu bir müsabakaya çıkacaklarını belirterek “Ligde bulunduğumuz yer itibariyle her maçta 3 puandan başka bir şey hedeflemiyoruz. Takımımızı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor  karşısında sahada bu kadar istekli görmek bizi gelecek açısından umutlandırdı. Tüm taraftarlarımızın içi rahat olsun. yönetimimiz, teknik direktörümüz, oyuncularımız kenetlenmiş durumdayız. Bu sezon ligde kalacağız” dedi.

Gaziosmanpaşa  taraftarlarına ve halkına seslenen  başkan Mendi, “Denizlispor maçında taraftarların stadı tamamen dolduracaklarına inanıyorum. Bu noktada çok dikkatli olmalıyız. Saha içinde olan olaylar tribüncüler için sahada kalır. Saha içerisinde olan rekabeti, hırsı, mücadeleyi tribün dışına taşıyan kişi tribüncü değildir ve kulübüne zarar verir. Denizli Belediye müsabakasında da sadece ve sadece takımımızı destekleyip oyuncularımızı ateşleyelim" dedi.

Öte yandan Gaziosmanpaşaspor   Denizli Belediye maçının çalışmamalarını teknik Direktör  Erdoğan   Özalp yönetiminde kendi sahasında sürdürüyor. Yeşil-kırmızılı ekibin teknik patronu Özalp hafta arası deplasmanda Kahramanmaraş BB'yi 2-1 yenerek şeytanın bacağını kırdıklarını belirterek  “Halen lig bitmiş değil ligde daha 10 maçımız var. Üst üste 3-4 maç alırsak bu lige tutunabileceğimize inanıyorum" şeklinde konuştu.

HABER: EROL EFTEKİN

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...