Perşembe, Şubat 25, 2016

Akhisar Demirspor temkinli


Bursa 2. Amatör Lig 9. Grup'ta mücadele eden Akhisar Demirspor, Pazar günü Sanayi Sahası'nda karşılaştığı Şekerspor’u 1-0 mağlup etti. 

 Akhisar Demir Spor Teknik Sorumlusu Mustafa Dinçer Şekerspor maçı sonrasında açıklamalarda bulundu:

"Bu hafta Şekerspor engelini 1-0'lık skorla aştık. Maçın zor geçeceğini biliyorduk. 90 dakika boyunca oyun disiplininden kopmadan mücadele ettik. Direklerden dönen toplarımız oldu. Değerlendiremediğimiz pozisyonlarımız vardı. Maçın bitiş düdüğüne kadar sonuç almaya çalıştık. Nihayet 68. dakikada Özgür'ün ortaladığı topa Yücel'in yaptığı kafa vuruşu ile üstünlük sayısına ulaştık. Maçta başka gol olmayınca 1-0 lık üstünlükle 3 puanı alan taraf olduk ve kayıpsız yolumuza devam ettik. Rakibe pek pozisyon vermedik. Fakat son dakikada ofsayt diye duraksadığımız pozisyonda golü yiyebilirdik. Maçın yıldızı Yücel, Şekerspor atağında boş kaleye giren topu çıkardı. İki hafta üst üste Hocaköy ve Şeker Spor gibi ciddi rakiplere karşı oynayıp gol yemeden kazanmamız bizi mutlu etti. Ancak hücum bölgesinde skor üretme konusunda sıkıntılarımız olduğu da bir gerçek. Bunu aşmak için de sürekli çalışıyoruz. Bütün ciddiyetimizle bu hafta oynayacağımız Cerrah Spor maçına hazırlanıyoruz. Bütün rakiplerimize saygı duyuyor ve her maça aynı ciddiyetle çıkıyoruz."

'Cerrahspor maçına hazırız'
"Hafta başından itibaren Cerrahspor maçı hazırlıklarına başladık. İbrahim Uslu'nun sakatlığı devam ederken Yusuf Canpolat ve Atilla Çelik de ağır gribal enfeksiyon geçirmeleri nedeniyle ilk iki hafta maç kadromuzda yer alamadılar. Hocaköy maçında darbe alarak sakatlanan Serkan Can ve Şeker spor maçında arka adalesin de sertleşme oluşan Hakan Üçevliler'in sakatlıkları devam ediyor. Durumları son antrenmandan sonra netleşecek. Her ne olursa olsun Cerrahspor maçına kazanmak için çıkacağız. Futbolcularımın ellerinden gelen mücadeleyi yaparak kendilerine yakışan skoru alacaklarına inanıyorum."

HABER-FOTOĞRAF: SERKAN ARSLAN


Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.