Cuma, Şubat 26, 2016

İstanbul Konya'da sezon değerlendirmesi


İstanbul Konyaspor Onursal Başkanı Sayın Yahya Dediş yaptığı açıklamada "Futbolcularımız adeta bir melek gibi hepsi saygılı karakterli insanlar. Sezon başında hedefimiz Süper Amatör Lig’e çıkmaktı ve hedefimizi gerçekleştirdik. Gelecek sezon takımımıza yapacağımız takviyelerle bu sefer hedef olarak gözümüzü Bölgesel Amatör Lige dikeceğiz. Bu günümüz İstanbul Konyaspor Camiasına hayırlı ve uğurlu olsun daha güzel yerlerde olmak için elimizden gelenin fazlasını yapacağız" dedi.

İstanbul Konyaspor Başkanı Sayın Hüseyin Dediş ise verdiği demeçte "Sezon başında öncelikle bizim için futbolcu karakteri önemliydi. Karakterli bir takım yaratmaya özen gösterdik. Karakter başarı getirir. Ve biz bunu başardık çok güzel bir takım kurduk. Ağabey ve kardeşler arasında sıkı bir bağ kuruldu, buda bize oynadığımız maçlarda galibiyet olarak geri geldi. Hedefimiz Süper Amatör Lig’e çıkmaktı, bu hedefimizi sonuna kadar mücadele ederek başardık ve Süper Amatör Lig’e adımızı yazdırdık. Gelecek sezon içinde şimdiden çalışmalara başladık. Yeni sezonda da hedefimizi Bölgesel Amatör Lig olarak belirledik. İstanbul Konyaspor olarak bunu başaracağımıza inanıyorum. Bu sene bizimle olan ve bu başarıyı bize getiren futbolcu kardeşlerimize teknik heyetimize sonsuz teşekkür ediyorum"dedi.

Futbolcular tarafından adeta bir ağabey gibi sevilen Genel Kaptan Sayın Hakan Eren mutluluğunu söyle anlattı "Öncelikle bizi bu başarıyı getiren futbolcu kardeşlerime çok teşekkür ederim. Kuvvetli, genç ağırlıklı çok koşan bir takımımız var. Sezon başında bütün futbolcularımız bizlere Süper Amatör Lige çıkma sözü verdiler ve bunu başarıyla yerine getirdiler. Sezonun son haftalarına doğru ufak talihsizlikler yaşadık ama takımımız çabuk toparlandı. Bambaşka bir İstanbul Konyaspor izledik ve izleyenlere de zevk verdik.Biz İstanbul Konyaspor olarak verdiğimiz sözleri yerine getirdik onlarda bize Süper Amatöre çıkarak verdikleri sözü tuttular. Bu mutluluğumuzu güzel bir eğlenceyle süsledik, futbolcularımız herşeyi sonuna kadar haketti. Başkanımızın dediği gibi gelecek sezon hazırlıklarına şimdiden çalışmaya başladık ve yeni sezonda İstanbul Konyaspor’u daha güzel yerlere getireceğiz. Bu günümüz İstanbul Konyaspor Camiasına ve sevenlerine armağan olsun’dedi.

İstanbul Konyaspor futbolcuları gecenin sonunda camiayla tek tek helalleştiler ve çok güzel sezon geçirdiklerini ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını ve alınan başarıyı onlara hediye ettiklerini söylediler.

Süper Amatör Lig’e yükselen İstanbul Konyaspor’da Kutlamalar ise devam etti.   İstanbul Konyaspor yönetimi Samatya Küçük Paris Restaurant da takımla bir akşam yemeği düzenledi.Çok mutlu görünen yöneticiler ve futbolcuların sevinçleri gözlerden kaçmadı.

HABER:MELİH ÖZTÜRK

1 yorum:

Adsız dedi ki...

futbolcular ve yönetim gereğini yaptı istanbul konyaspora süper amatörde başarılar dilerim

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.