Cumartesi, Mart 01, 2014

Gökçe: Herkesi maça bekliyorum

Bölgesel Amatör Lig 10.Grup liderini konuk edecek olan Çatalcaspor’un bu karşılaşmaya hazır olduğunu belirten kulüp Başkanı Hasan Gökçe, bu önemli karşılaşmada tüm spor camiasını tribündeki yerini almasını canı gönülden istediğini söyledi.


İki takım içinde zor bir karşılaşma olacağını sözlerine ekleyen Başkan Hasan Gökçe oynanacak olan karşılaşmada sahada oyunculara ter dökerken, tribünlerde de taraftarların kendilerini desteklemesini istedi.


Grubunda lider Zonguldak Kömürspor’u konuk edecek olan Çatalcaspor’un hafta başından itibaren bu önemli karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdüğünü belirten sarı kırmızılı ekibin Başkanı Hasan Gökçe bu maça hazır olduklarını söyledi. Pazar günü Çatalca sahasında oynanacak olan önemli karşılaşmaya üç puan parolasıyla çıkacaklarını söyleyen Başkan Gökçe” Pazar günü kendi sahamızda ve kendi seyircimiz önünde oynayacağımız önemli Kömürspor karşılaşmasına hazır durumdayız. İki takım içinde büyük önem taşıyan bu karşılaşmaya hazır durumdayız. Hedefimiz galibiyet, rakibimizin de hedefi üç puan, İki takımında kazanmak için mücadele edeceği bu önemli karşılaşmanın yksek tempoda ve adına yakışır bir derbi olmasını diliyorum. İlk önce her iki takıma başarılar dilemek istiyorum. Herşeyden önce centilmenliği ön planda olmasını istediğim bir karşılaşma rakibimiz de güçlü bir ekip, bizde gücümüzün farkındayız. İnşallah güzel ve iyi bir karşılaşma olur” dedi.


Üç puan için oynayacağız
Kömürspor karşısında ligin ilk yarısındaki karşılaşmadan beraberlikle ayrılan Çatalcaspor’un bu kez kendi sahasında sahadan üç puanla ayrılacağını belirten sarı kırmızılı ekibin kulüp Başkanı Hasan Gökçe” Bizim içinde rakibimiz içinde önemli olan bu karşılaşmaya üç puan parolasıyla çıkacağız. Hedefimiz galip gelerek bu kritik haftalarda üç puanı hanemize yazdırarak zirve yarışına devam etmek. Zor bir karşılaşma olacağı bir gerçek ama Çatalcaspor her zaman zoru sevmiştir” dedi.


Manevi desteğe ihtiyacımız var
Çatalcaspor’un bu karşılaşmaya hazır olduğunu altını çizen kulübün Başkanı Hasan Gökçe oyuncuların saha içindeki mücadelesine taraftarında destek vermesi gerektiğini sözlerine ekledi. Tribünlerin Pazar günü dolmasını istediğini söyleyen Başkan Gökçe manevi destekle birlikte bu maçtan başarılı bir sonuçla ayrılacaklarını söyledi. Başkan Gökçe” bu önemli karşılaşmada taraftarımızın ve spor camiasının desteğine ihtiyacımız var. Bu desteği arkamızda gördüğümüz takdirde daha iyi bir başarı alacağımıza inanıyorum” dedi.


Protokolü de bekliyoruz
Çatalcaspor’un Pazar günü saat 14:00’te Çatalca sahasında oynacağı karşılaşmaya protokolü de davet eden Çatalcaspor kulübü Başkanı Hasan Gökçe Çatalca’nın böyle bir başarıyı elde ederken protokolünde tribündeki yerini almasını istedi. Çatalcaspor kulübü Başkanı Hasan Gökçe” Oynayacağımız bu önemili karşılaşmada Çatalca Kaymakamımızı, Çatalca Belediye Başkanımızı, savcıalarımızı, Siyasi parti temsilcilerimizi, Sivil toplüm örgütlerinin temsilcilerini bu önemli karşılaşmada her zaman olduğu gibi bu maçta da yanımızda görmek istiyoruz” dedi.


Üç puanı alacağız
Çatalcaspor’un, Zonguldak Kömürspor karşısında sahadan üç puanla ayrılacağına inandığını belirten kulübün Başkanı Hasan Gökçe bu konuda önce teknik heyete ve oyunculara güvendiğini söyledi.Başkan Gökçe” Bu maça iyi bir şekilde hazırlandık, güçlü bir rakiple üç puan mücadelesi yapacağız teknik heyetimiz ve oyuncularımıza güveniyoruz inşallah sahadan istediğimiz sonuçla ayrılacağız” dedi.


 HABER-FOTOĞRAF: HAKAN SONGUR

Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.