Perşembe, Mart 27, 2014

Beykoz ilk maçını Şafakspor ile oynayacak

Kütahya İlinde gerçekleşen U15 Yaş Grubu Türkiye Şampiyonası Grup müsabakalarında Beykoz 1908 A.Ş.Takımının ilk rakibi Kocaeli Temsilcisi Hacı Hızır Şafakspor oldu. Grupta bugün gerçekleşen ilk müsabakada Hacı Hızır Şafakspor ile Antalya Muratpaşa Belediyesi karşı karşıya geldi. Oldukça çekişmeli geçen karşılaşma 2-2 berabere tamamlanınca sarı-siyahlı ekibimizin rakibi Şafakspor oldu. Beykoz 1908 A.Ş.Takımı bu maç berabere bitirir ya da galip gelirse üçlü grupta diğer temsilci olan Muratpaşa Belediyesi ile önemli bir maça çıkacak. Kütahya'daki diğer üçlü gruptan ise İstanbul temsilcilerinden Damlaspor bugün aldığı farklı galibiyet ile Cumartesi günkü final maçına çıkacak ekip olarak gösterilmekte.


Beykoz 1908 A.Ş.Takımı Altyapı Takımlar Sorumlusu Mehmet Şahin yaptığı açıklamada, "Bugünkü maçları dikkatli gözlerle izledik. Ben bir önceki etapta, yine Kütahya'da elediğimiz İzmirspor'un bu iki ekipten de üstün olduğu inancındayım. Biz adımızı Cumartesi günkü finale yazdıracağımızdan eminiz. Ancak ortada bir şey var ki derler ya-Futbolun adaleti olmaz- işin bu tarafını da gözardı etmemek gerekir. Cumartesi günü final maçına çıkıp İnşallah Türkiye 4. olmuş halde yolumuza devam etmeyi umuyoruz." diye konuştu.


Öte yandan Beykoz 1908 A.Ş.Takımını Kütahya seyahati öncesinde uğurlayan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, sarı-siyahlı ekibe yapacağı karşılaşmalarda başarılar dilerken, "Umuyorum ki Cumartesi günü onlardan güzel haberleri alacağız. Ben bu çocuklara güveniyorum" dedi.


HABER-FOTOĞRAF: TALİP ERCAN


[gallery link="file" ids="118329,118327,118328"]

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...