Perşembe, Mart 27, 2014

Düzce Belediyespor'da altyapıda başarı geliyor

Düzce Belediyespor Düzce futbolunun en önemli alt yapı kulüplerinden biri olduğunu bir kez daha gösterdi. Kenan Özen koordinatörlüğünde antrenörler Ömer Lütfi Başol, Seçkin Asuk ve Ömer Tanyel'den oluşan Düzce Belediyespor teknik kadrosu özverili çalışmanın semeresini bir bir alıyor.

 2013-2014 futbol sezonunda U-15,U-17 şampiyonu olan Düzce Belediyespor şampiyonluğu kimseyi kaptırmayarak Türkiye  finallere gitmeyi hak ettiler.U-15 birinci tur için Bolu ilinde mücadele etti ve ilk turda elendi,Şimdi Kocaeli'nde yapılacak U-17 birinci tur maçlarında mücadele edecektir.Devam eden U-19 Liginde halen lider durumda,U-15  B -Liginde de yine liderliği devam ediyor.Yine U-14 A-Liginde de liderliği devam ediyor.

U17 DE ZORLANMADI
U 17 şampiyonu da olan Düzce Belediyespor şampiyonluğa giden yolda çok zorlanmadan. Düzce Belediyespor yarı finalde Yeni Taşköprüspor'u 4-0 yendi ve finalde Kaynaşlı Belediyespor ile karşılaştı. Final maçını 6-0 gibi farklı bir skorla kazanan Belediyespor 2013-2014 futbol sezonunda U 17 şampiyonu oldu ve ilimizi Kocaeli ilinde Türkiye şampiyonasında temsil etmeye hak kazanmıştı.

LİGDE MÜCADELE EDEN TAKIMLAR
2013-2014 futbol sezonunda U 17 ligindeA grubunda Düzce Belediyespor, Kaynaşlı Belediyespor,Gümüşova Belediyespor, Düzce 1907, Akçakocaspor, Bahçeköyspor, B grubundaDüzcespor, Yeni Taşköprüspor, Dikmelispor, Pırpırspor, Çiftlik Gençlikspor takımları mücadele etti. Lig maratonu sonrasında A grubunda Düzce Belediyespor ve Kaynaşlı Belediyespor, B grubunda Düzcespor ve Yeni Taşköprüspor takımları yarı finale yükseldi.

YARI FİNAL MAÇLARI

U17 liginde Düzce Belediyespor yarı final maçında Yeni Taşköprüspor'u 4-0, Kaynaşlı Belediyespor- Düzcespor'u 3-2 yendi. Yerel Futbol sitesi olarak bizlerde Düzcebelediyespor U-17 futbol takımına başarılar diliyoruz.

HABER: İBRAHİM TUZCU
 

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.